Drogba a văzut moartea cu ochii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timpul meciului Chelsea – Norwich, ivorianul s-a ciocnit cu portarul Ruddy şi a rămas inert pe gazon, cu nasul şi gura pline de sânge. Atacantul a suferit o comoţie uşoară şi a fost eliberat din spital ieri-dimineaţă.

Clipe de coşmar pe „Stamford Bridge", la meciul Chelsea -  Norwich City, scor 3-1. La jumătatea celei de-a doua reprize, Didier Drogba s-a ciocnit puternic de portarul oaspeţilor, John Ruddy, ieşit la o minge. Africanul s-a prăbuşit pe gazon, unde a rămas inert, cu nasul şi gura însângerate, sub privirile oripilate ale celor aflaţi pe stadion!

Imediat, medicii au intervenit, i-au imobilizat gâtul ivorianului, şi i-au pus o mască de oxigen. Drogba a primit îngrijiri pe teren timp de aproximativ şapte minute, fiind apoi scos cu targa. Cum fotbalistul nu şi-a revenit, el a fost trimis, de urgenţă, cu Salvarea la spital. Din fericire, Drogba nu a suferit decât o comoţie uşoară, astfel că a fost externat ieri-dimineaţă. Totuşi, stafful medical al clubului Chelsea va continua să-l monitorizeze pe vârful în vârstă de 33 de ani în zilele următoare.

„Doctorul a făcut o treabă excelentă. De altfel, trebuie să fiu recunoscător jucătorilor ambelor formaţii, dar mai ales membrilor staffului medical pentru faptul că au reacţionat repede la o situaţie care ar fi putut deveni dramatică. De pe bancă, accidentarea a părut foarte urâtă. Drogba îşi pierduse complet cunoştinţa", a spus Andre Villas-Boas, antrenorul lui Chelsea.

Salvat de fostul doctor al lui „Il Luce"

Departamentul medical al lui Chelsea este condus de ibericul Paco Biosca (57 de ani). Acesta a semnat cu gruparea londoneză în luna iulie a acestui an, după ce în ultimii şase ani a avut grijă de sănătatea jucătorilor lui Mircea Lucescu, la Şahtior. Englezii au decis să-l angajeze pe Biosca după ce, sezonul trecut, infirmeria clubului a fost mai mereu plină. Picătura care a umplut paharul a fost accidentarea groaznică a lui Essien la genunchi în stagiul de pregătire din vară. Nemulţumiţi, cei de la Chelsea l-au „transferat" pe Biosca, iar acesta l-a salvat pe Drogba de la o tragedie.

11 minute de prelungiri a avut partida Chelsea - Norwich City ca urmare a accidentării lui Didier Drogba.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite