Driftul, sport naţional în weekend. Campionii derapajelor încing asfaltul în Capitală şi la Târgu Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacol la drifturi
Spectacol la drifturi

Fanii driftului vor avea parte de două evenimente spectaculoase în această săptămână, la care sunt aşteptaţi cât mai mulţi spectatori/

 În Capitală, 9 piloţi români şi bulgari vor face show la Auto Total Business Show de la Romexpo, în timp ce pe circuitul Transilvania Motor Ring din Târgu Mureş se va desfăşura a doua etapă din Campionatul Naţional de Drift.

Atât sâmbătă, cât şi duminică, pasionaţii de motorsport vor avea parte de demonstraţii din partea piloţilor în parcarea din interiorul Complexului Expoziţional Romexpo. Printre cei care îşi vor arăta maiestria pe traseul amenajat se numără cel mai tânăr pilot de drift din Europa, Gabi Imre jr, care va face derapaje în tandem cu tatăl său, Gabi Imre.

Un alt pilot tânăr prezent la ATBS va fi Claudiu Adam, care la numai 15 ani este unul dintre cel mai bine cotaţi piloţi români de la Semi Pro.

Ionel Şuta va face drift cu singura Dacia Sport pregătită special pentru acest sport, în timp ce Răzvan Stan va participa cu un Nissan 350z similar cu cel din filmul Tokyo Drift.

Tot în weekend, dar la 350 de kilometri distanţă de Capitală, va avea loc a doua etapă a sezonului din Campionatul Naţional de Drift. Evenimentul se va desfăşura, în premieră, pe circuitul inaugurat recent, Transilvania Motor Ring.

Un total de 34 de piloţi s-au înscris la runda de la Târgu Mureş, printre cei care vor lua startul numărându-se campionii en-titre Sorin Ene, Răzvan Frăţianu, Călin Ciortan, Traian Buşe şi Istvan Szabo. Sâmbătă sunt antrenamentele libere, iar duminică vor avea loc calificările şi battle-urile.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite