Drama vedetei de tenis care e captivă în SUA şi nu-şi poate ajuta ţara natală din cauza problemelor cu fostul partener

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viktoria Azarenka şi fostul ei iubit
Viktoria Azarenka şi fostul ei iubit

Una dintre cele mai valoroase jucătoare de tenis din ultimul deceniu trăieşte o adevărată dramă atât pe plan personal, cât şi profesional.

Este vorba despre Viktoria Azarenka, jucătoarea din Belarus care a născut anul trecut un băiat, după o relaţie cu Billy Mc Keague. Între timp ea şi tatăl copilului s-au despărţit, iar acum se luptă pentru custodia micuţului.

Din acest motiv, Vika nu poate pleca din California şi nu poate ajuta echipa de FED Cup a Belarusului, care în acest weekend joacă finala competiţiei chiar cu SUA, la Minsk. "Inima mi-e frântă pentru că nu am şansa de a juca şi de a ajuta Belarusul în finală, dar, din păcate, situaţia mea actuală legată de custodie mă obligă să rămân în California. Chiar dacă nu voi fi la Minsk pentru finală, inima mea va fi alături de echipă şi îi voi ţine pumnii strânşi, de la distanţă", a transmis Azarenka pe facebook.

În aceste condiţii, pentru Belarus vor juca Aryna Sabalenka (19 ani, 78 WTA), Aliaksandra Sasnovick (23 ani, 87 WTA), Vera Lapko (19 ani, 102 WTA la dublu) şi Lidziya Marozava (25 ani, 69 WTA la dublu). SUA, care a câştigat de 17 ori trofeul, deplasează o echipă formată din Coco Vandeweghe (10 WTA), Sloane Stephens (13 WTA), Shelby Rogers (59 WTA) şi Alison Riske (70 WTA).

Pentru Azarenka revenirea în circuit a însemnat disputarea a numai şase meciuri, apoi fiind nevoită să stea numai în California, din cauza procesului în care este implicată. Ea nu dezarmează şi crede va deveni mai puternică sezonul viitor. "Deşi a fost un an dificil pentru mine, privesc deja spre 2018 şi sunt nerăbdătoare să joc cât mai curând în faţa fanilor mei. Voi reveni mai puternică şi mai bună ca niciodată", a mai scris Azarenka, care a fost numărul 1 mondial în 2012 şi a câştigat două titluri de Grand Slam. Momentan, ea ocupă locul 204 în lume.

Vezi AICI cum a recţionat Ilie Năstase când a auzit că Simona Halep are iubit

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite