Dramă în naţionala Croaţiei: tatăl căpitanului Dario Srna a murit în timpul meciului Turcia-Croaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dario Srna (dreapta) FOTO Mediafax
Dario Srna (dreapta) FOTO Mediafax

Croaţia a început cu dreptul Euro 2016, după victoria de duminică în faţa Turciei, însă victoria a fost umbrită pentru căpitanul Dario Srna de o veste tragică: tatăl jucătorului lui Şahtior a murit în timpul meciului, conform cotidianului Sportske Novosti.

Tatăl jucătorului, Uzeir Srna, a murit în urma unei „lungi suferinţe provocate de o boală gravă”, scrie cotidianul croat.

Uzeir Srna, în vârstă de 78 de ani şi de origine bosniacă, a jucat şi el fotbal în anii '60 ca portar pentru FK Sarajevo. Căpitanul croat a declarat în repetate rânduri că îi datorează cariera impresionantă tatălui său, care l-a sprijinit mereu în ciuda unei situaţii materiale proaste a familiei Srna.

Vestea pune sub semnul întrebării evoluţia căpitanului croat din meciul programat vineri împotriva Cehiei la Lille, în a doua etapă din faza grupelor la Euro 2016.

Dario Srna, cel mai selecţionat jucător din istoria naţionalei croate, a făcut un meci bun în victoria cu 1-0 de duminică împotriva Turciei, având şi o ocazie mare după ce o lovitură liberă executată de la aproximativ 20 de metri a lovit bara transversală a porţii lui Volkan.

Vineri, 17 iunie, se vor disputa meciurile Cehia-Croaţia şi Spania-Turcia în grupa D a Euro 2016.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite