Dramă în familia Dinu: La începutul lunii, Silviei îi fusese amputat al doilea picior!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ultima apariţie publică a Silviei Dinu a fost în luna septembrie, la nunta fiului Corneluş
Ultima apariţie publică a Silviei Dinu a fost în luna septembrie, la nunta fiului Corneluş

În urmă cu aproximativ două săptămâni, medicii i-au amputat Silviei şi membrul drept pentru a-i putea salva viaţa. Cornel Dinu a resimţit din plin această dramă. Teama de-aşi pierde jumătatea vieţii era imensă. Apropiaţii „Procurorului“ se tem că acesta nu va putea trece peste dispariţia soţiei sale.

Dramă în familia Dinu: La începutul lunii, Silviei îi fusese amputat al doilea picior!
Dinu: „Of, Doamne, cât mă mai laşi să trăiesc?"

Final de an extrem de trist pentru Cornel Dinu. Problemele de sănătate ale Silviei Dinu  s-au accentuat marţea trecută şi atunci familia a decis ca aceasta să fie pusă din nou sub supravegherea medicilor.

Soţia lui Dinu a fost imediat preluată de echipa doctorului Şerban Brădişteanu, bun prieten de familie şi omul care s-a ocupat de cazul Silviei. El este şi cardiologul care l-a operat în vară pe „Mister", oficialul dinamovist fiind supus atunci unei intervenţii de by-pass coronarian. Femeia care îi este alături „Procurorului" de peste 30 de ani a urmat un tratament şi părea că starea sa se va îmbunătăţi, iar doctorii chiar i-au comunicat că va mai rămâne în spital doar câteva zile.

Duminică au apărut problemele, deoarece diabetul şi arteroscleroza de care suferă de mai mulţi ani i-au afectat grav circulaţia sângelui. Şi, după ce în vara lui 2010 i-a fost amputat piciorul stâng de la genunchi în jos, ieri Silvia şi-a pierdut şi membrul drept, surse medicale declarând că a fost operată la clinica profesorului Ioan Lascăr, din cadrul Spitalului de Urgenţă Floreasca. Acum, Silvia Dinu se află la reanimare şi este monitorizată de medici, iar „Procurorul" a stat ieri numai la spital.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite