Dragos Coman a castigat etapa de Cupa Mondiala de la Paris

Parisul se pare ca ii prieste inotatorului roman Dragos Coman. Sambata, el a reusit surpriza etapei de Cupa Mondiala desfasurata in bazin scurt in capitala Frantei, castigand de o maniera categorica

Parisul se pare ca ii prieste inotatorului roman Dragos Coman. Sambata, el a reusit surpriza etapei de Cupa Mondiala desfasurata in bazin scurt in capitala Frantei, castigand de o maniera categorica proba de 1500 de metri liber. Timpul inregistrat de bucuresteanul in varsta de 22 de ani a fost de 14 minute, 56 de secunde si 80 de sutimi. In spatele sau, la doua secunde, a sosit francezul Nicolas Rostouche, pozitia a treia fiind ocupata de Han Lyu Chul din Coreea de Sud. Coman a obtinut vineri si locul patru in cadrul probei de 400 de metri liber. Un parcurs bun a avut la Paris si Beatrice Caslaru, care la 400 m mixt a obtinut al doilea timp, dupa Iana Klochkova din Ucraina. In cadrul acestei probe, Klochkova a reusit sa stabileasca un nou record mondial, fiind cronometrata in 4 minute, 27 de minute si 83 de sutimi. Caslaru a mai concurat la Paris si in proba de 200 m mixt, ocupand in final a treia treapta a podiumului. O alta sportiva romana cu rezultate bune in cadrul etapei de Cupa Mondiala de natatie desfasurata la sfarsitul saptamanii trecute este Camelia Potec. Aceasta s-a clasat a patra la 200 m liber si a treia la 400 m liber.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: