Dragomir: Sunt şanse ca Mihai Stoica să fie declarat persona non grata, dar eu nu agreez asta deocamdată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a spus, marţi, că este posibil ca managerul FC Steaua, Mihai Stoica, să fie declarat "persona non grata" dacă nu va fi mai rezervat în declaraţii, dar a menţionat că deocamdată nu agreează o astfel de sancţiune la adresa oficialul grupării roş-albastre.

"I-am auzit opinia domnului Mircea Sandu în ceea ce îl priveşte pe Mihai Stoica. Îi recomand lui Mihai Stoica să fie rezervat în declaraţii. Există şanse ca Mihai Stoica să fie declarat «persona non grata», numai că eu nu agreez deocamdată astfel de probleme vizavi de Stoica. Asta pentru că trebuie să punem în balanţă şi ce a făcut bine şi nu numai că a jignit. Şi pe mine m-a înjurat. Stoica a fost sancţionat, este suspendat acum. De asta îi recomand să se liniştească, pentru că, fiind în stare de suspendare, dacă mai greşeşte se va ajunge la ce a propus domnul preşedinte Mircea Sandu. Şi să ştiţi că nimeni nu va putea să oprească asta", a spus oficialul LPF.

El a adăugat că momentan instituţia pe care o conduce nu va sesiza Comisia de Disciplină a LPF în cazul lui Mihai Stoica. "Noi nu se sesizăm deocamdată. O să ne sesizăm la greşeli mai mari, dar la astea nu", a explicat preşedintele Ligii.

Chiar dacă preşedintele FRF Mircea Sandu a afirmat că prin comportamentul şi declaraţiile sale Mihai Stoica îndepărtează sponsorii şi suporterii de fotbal, Dumitru Dragomir susţine că managerul trebuie tolerat pentru moment deoarece cu el în conducere FC Steaua a făcut performanţă. "În toate situaţiile din lume preşedintele federaţiei are dreptate, numai că fiecare om acolo unde lucrează sfinţeşte locul. Aşa că, deocamdată, cu Stoica în staful de conducere Steaua a avut succese. Stoica e puţin nervos cu nervii, dar este un om care slujeşte fotbalul de ani de zile. El se războieşte cu alţii care îl calcă pe bombeuri. Eu îl înţeleg. Nu îl înţeleg atunci când jigneşte", a precizat Dragomir.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite