Dragomir: „Mititelu s-a supărat pe mine. Mi-a trimis un SMS de patru pagini“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moda cu SMS-ul începe să devină o obișnuință pentru patronul Universității Craiova, Adrian Mititelu. După ce l-a demis pe antrenorul Țicleanu prin SMS, Mititelu și-a vărsat supărarea pe președintele LPF tot printr-un mesaj pe telefonul mobil.

Deranjat de declarațiile lui Mitică Dragomir, care a afirmat că „Ştiinţa are antrenor super, dar echipa e subţire“, finanțatorul oltean a ținut să-i dea replica oficialului Ligii. Și cum nu mai dorește să intre în polemici cu nimeni, Adrian Mititelu a apelat la un SMS.

Dezvăluirea a fost făcută de Dragomir. „S-a supărat Mititelu pe mine că i-am spus că are antrenor mare şi echipă subţire. Mi-a trimis un SMS de patru pagini că e supărat pe mine. În afară de şapte jucători, restul sunt subţiri. Dar Piţurcă poate să scoată fotbalişti, că are câţiva de perspectivă“, a afirmat Mitică de la Ligă, la gsptv.

A fost meci bun, dar şi arbitrajul a fost bun. Un arbitru care face două, trei greşeli nu poate fi acuzat. Penalty-ul şi eliminarea lui Herea au fost regulamentare“, a adăugat Dumitru Dragomir, cu referire la meciul Craiova - Rapid 1-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite