Dragomir face mișto de Primărie: "Poate a zecea oară o să nimerească un gazon bun"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gazonul de pe Arena Naţională a fost vopsit înaintea amicalului Dinamo-Barcelona
Gazonul de pe Arena Naţională a fost vopsit înaintea amicalului Dinamo-Barcelona

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a ironizat eşecul specialiştilor care se ocupă de gazonul de pe Arena Naţională, afirmând, marţi, că atunci când îl vor schimba a zecea oară poate vor nimeri un covor de iarbă bun pentru fotbal.

"A zecea oară va fi mai bun gazonul... cel puţin a zecea oară o să nimerească un gazon bun. După părerea mea, nu este întreţinut cum trebuie, nu sunt meseriaşi cei care se ocupă de gazon. Cei de acolo ar trebui să mă caute să le dau lecţii. Multe sfaturi le-aş da referitor la gazon. Doar asta am făcut înainte de Ligă vreo 20 de ani, m-am ocupat de gazoane, nu am fost preşedinte de club? Aveam unul la Braşov (n.r. FCM Braşov), Andruşca, ăsta făcea gazonul ca masa de biliard. Eu pe Andruşca de la Braşov l-aş aduce la Arena Naţională. I-aş da terenul în primire ca să se ocupe el. Şi fac pariu pe cât vreţi că o să fie masă de biliard acolo dacă se ocupă el", a spus oficialul LPF.

image

Dragomir nu crede că grupările Dinamo şi Steaua se vor implica financiar în schimbarea gazonului de pe Arena Naţională, aşa cum a anunţat, luni, preşedintele FRF, Mircea Sandu. "Dacă schimbă iar gazonul înseamnă că trebuie să îi mulţumim primarului Oprescu. Banii îi pune Primăria, vedeţi-vă de treabă. O să cotizeze şi cluburile, dar treaba e a Primăriei. Oprescu bagă banii şi alţii strică, vă spun eu", a explicat Dumitru Dragomir.

Preşedintele Ligii este de părere că firmele care au montat gazon pe Arena Naţională au greşit aducând rulouri de iarbă din ţări cu o climă diferită de a noastră. "Acolo e nevoie de oameni de meserie, nu ingineri sau mai ştiu eu ce. Sunt puţini oameni care se pricep la gazoane. În Kuweit sau în Arabia Saudită de ce nu se arde gazonul? Nu se întreabă nimeni de ce e verde gazonul la 58 de grade acolo? Pentru că gazonul e făcut pentru temperatura aia. Aşa şi la noi, nu mai aduci gazon din Olanda. Pentru că în Olanda e total altă climă. Aduci gazon de la Valteri unde este gazon cât vezi cu ochii. Dar nu luăm de la aici că e ieftin, trebuie să luăm din altă parte. Dar, mă rog, nu e treaba mea", a precizat Dragomir.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite