Dragomir despre Sportul Studenţesc: „Fotbaliştii nu sunt sclavi! Ar putea fi mai grav ca la Universitatea Craiova“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotbaliştii de la Sportul nu şi-au mai primit salariile de 24 de luni FOTO Cosmin Iftode/Rpressport
Fotbaliştii de la Sportul nu şi-au mai primit salariile de 24 de luni FOTO Cosmin Iftode/Rpressport

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit despre situaţia financiară precară a echipei Sportul Studenţesc, după ce săptămâna trecută Vasile Şiman a fost protagonistul unui scandal din cauza datoriilor pe care le are faţă de fotbaliştii săi.

„Nu cunosc situaţia de la Sportul Studenţesc, dar ce am văzut la televizor este fără precedent. Nu îmi plac asemenea situaţii, dar ăsta e adevărul. Federaţia are comisii care vor judeca, trebuie să înţelegem că fotbaliştii nu sunt sclavi. Au familii şi părinţi care trebuie să trăiască. Dacă cei de la Sportul vor proceda precum Mititelu, atunci va fi mai grav decât ce s-a întâmplat la Universitatea Craiova“, a declarat Dumitru Dragomir potrivit Mediafax.

Ultimul meci din programul Sportului Studenţesc nu s-a disputat după ce bucureştenii au refuzat să intre pe teren, în semn de protest faţă de restanţele salariale existente de doi ani. Câţiva părinţi ai jucătorilor au purtat în ziua meciului o discuţie cu Vasile Şiman, cerându-i acestuia să lase liberi fotbalişti în cazul în care nu vrea să-i plătească. 

Discuţiile au degenerat, iar patronul echipei a avut un comportament agresiv faţă de cei care i-au cerut socoteală. Sportul ocupă locul 2 (25p) în Seria I din eşalonul secund, după ce a fost devansată din cauza nedisputării partidei cu Farul. Locul „studenţilor“ a fost luat de CF Brăila, care a deţine acum 26 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite