Dragomir aruncă bomba: „Nici dacă are contract cu NASA, Piţurcă nu mai poate sta la naţională“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un apropiat al selecţionerului, preşedintele LPF a vorbit despre o situaţie care ar putea duce la plecarea lui Piţi de la prima reprezentativă.

România are nouă puncte după patru meciuri din campania de calificare la CM 2014, tricolorii au şanse foarte bune de a prinde locul 2, iar Victor Piţurcă ar trebui să fie foarte liniştit, în condiţiile în care nici n-are ca obiectiv calificarea la Mondialul brazilian.

Atunci când l-a reinstalat la prima reprezentativă, Mircea Sandu i-a transmis selecţionerului că România va trebui să ajungă la Euro 2016, iar o eventuală calificare la CM 2014 ar fi un bonus.

Cu toate acestea, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal e de părere ca Piţurcă ar putea să părăsească echipa naţională după data de 6 septembrie 2013!

Ce spune Dragomir?

„Meciurile cu Ungaria vor fi foarte importante. Dacă ai pierdut şi la Budapesta, şi la Bucureşti, poţi să ai contract şi cu NASA, dar la naţională nu mai poţi să stai. Dacă Ungaria ne ia şase puncte din şase, nici nu mai putem ieşi pe stradă", a avertizat Dumitru Dragomir.

Când se joacă meciurile?

România va întâlni Ungaria, mai întâi, la Budapesta, la 22 martie 2013. Partida de la Bucureşti se va juca la 6 septembrie 2013.

În acest moment, în grupa D, ungurii se află pe locul 2, calificant la baraj, cu 9 puncte şi cu un golaveraj de +5.

România are tot 9 puncte, însă un golaveraj inferior, de +4.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite