Dragnea, mesaj tranşant pentru Hagi: Ce a promis că se va întâmpla, după ce a fost pus la zid de „Regele“ fotbalului românesc

Dragnea, mesaj tranşant pentru Hagi: Ce a promis că se va întâmpla, după ce a fost pus la zid de „Regele“ fotbalului românesc

La începutul lunii aprilie, Gheorghe Hagi a tunat şi a fulgerat, iritat fiind de o declaraţie legată de sport dată de şeful PSD.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liviu Dragnea nu i-a rămas dator lui Gheorghe Hagi! Acesta a luat foc, atunci când a auzit că preşedintele Camerei Deputaţilor susţine şi promovează construirea unui stadion la Focşani, dar nu pomeneşte nimic despre faptul că un oraş mult mai mare, Constanţa, ar avea nevoie de o arenă ultramodernă.
 
Într-un interviu acordat „Gazetei Sporturilor“, Liviu Dragnea i-a spus reporterului Andrei Crăiţoiu că, la finalul dialogului, are un mesaj şi pentru Gheorghe Hagi. 
 
Ce a spus Dragnea?
 
*Aş vrea să folosesc prilejul ăsta ca să mai spun ceva despre Hagi. Eu ţin la Gică Hagi şi o să ţin la el toată viaţa mea, aşa cum ţine, probabil, toată România la el. E un om pe care-l respect, dar îi transmit cu toată dragostea că nimeni nu se opune şi cu toţii ne dorim să facem un stadion la Constanţa. 
 
*E nevoie de solicitarea autorităţilor locale. Atunci vom face stadion modern şi la Constanţa, aşa cum se discută şi la Focşani. Dacă autorităţile din Constanţa vor să facă un stadion modern şi sunt de acord că trebuie făcut, atunci trebuie să solicite, să fundamenteze şi să argumenteze că îşi doresc! Vă garantez că la Constanţa vom avea stadion modern, care să rivalizeze cu cel din Craiova, să se bată cu Olguţa, să vedem care e mai frumos!
 
CITEŞTE ŞI:
 
 
 
 
citeste totul despre: