Dosarul medical al lui Michael Schumacher a fost furat şi scos la vânzare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dosarul medical al pilotului german Michael Schumacher a fost furat de la spitalul din Grenoble, acolo unde celebrul campion mondial de Formula 1 a fost internat timp de şase luni, a anunţat de curând purtătorul de cuvânt al pilotului, Sabine Kehm, potrivit Reuters.

Acesta susţine că mai multe date confidenţiale în legătură cu starea de sănătatea a lui Michael Schumacher au fost furate, iar o presupusă fişă medicală a pilotului german este scoasă la vânzare. De asemenea, Sabine Kehm a avertizat că dacă vor fi făcute publice informaţii medicale despre Michael Schumacher, echipa sa va iniţia plângeri penale.

„Informaţiile din dosarul medical sunt confidenţiale, prin urmare nu pot fi furnizate publicului. De mai mult timp, anumite date sunt oferite presei contracost, iar furnizorul pretinde că este vorba despre dosarul medical al lui Schumacher. Nu şim dacă aceste documente sunt autentice. Însă ştim sigur că acestea au fost furate. Am sesizat deja autorităţile”, a declarat Sabine Kehm.

Totodată, purtătorul de cuvânt a mai precizat că de fiecare dată când presa va publica informaţii confidenţiale despre starea de sănătate a pilotului german va fi depusă şi o plângere penala împotriva acelei instituţii de presă.

Michael Schumacher a fost mutat recent din spitalul din Grenoble la unul din Lausanne, după ce fostul pilot de Formula 1 şi-a revenit din comă. Medicii au anunţat că procesul de reabilitare a lui Schumacher s-ar putea întinde pe câţiva ani, în urma accidentului suferit în decembrie pe o pârtie de schi.

Cotidianul regional „Dauphine Libere” a scris recent că primele două pagini dintr-un dosar cu date medicale ale lui Schumacher au fost furate, iar „vânzătorul” ar solicita circa 50.000 de euro celor care vor să le achiziţioneze.

Michael Schumacher, cunoscut pentru pasiunea sa de a schia, este septuplu campion mondial la Formula 1, având în palmares 91 de Mari Premii câştigate în 307 curse. S-a retras din Formula 1 în anul 2012.


Citeşte mai multe despre Michael Schumacher:

Michael Schumacher, victima medicilor? Posibile explicaţii pentru starea fostului pilot de Formula 1 Potrivit unei reviste din Germania, Michael Schumacher ar fi, de fapt, victima medicilor care i-au acordat primele îngrijiri după accidentul de schi suferit pe 29 decembrie 2013.

Un fost doctor din Formula 1 vorbeşte despre greşelile care s-au făcut în cazul lui Michael Schumacher La aproximativ trei luni de la accidentul pe care Michael Schumacher l-a suferit la schi, moment din care se află în comă, un medic american a vorbit despre greşelile care s-au făcut în cazul fostului pilot de Formula 1..

Michael Schumacher şi-a filmat propriul accident Interesul mass-media din întreaga lume faţă de accidentul lui Schumacher este enorm, însă declaraţiile oficiale vin cu greu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite