VIDEO Suporterii lui Dortmund au pus la respect Europa fotbalistică: nemţii au realizat o coregrafie ireală în meciul cu Malaga

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O imagine senzaţională cu peluza „Westfalenstadion“
O imagine senzaţională cu peluza „Westfalenstadion“

Returul sferturilor Ligii Campionilor a oferit un meci electrizant pe teren, însă, înainte de primul fluier al întâlnirii, galeria Borussiei a realizat imaginea serii.

„Westfalenstadion“ e printre cele mai frumoase arene de fotbal din lume. La fiecare meci al lui Dortmund, 80.000 de oameni vin la stadion, iar 24.000 dintre ei stau la cea mai mare peluză din Europa.

Marţi seară, suporterii fanatici ai nemţilor au impresionat lumea fotbalului cu o coregrafie 3D, aproape ireală, în momentul intrării celor două echipe pe teren. Mesajul? „În căutarea unor trofee pierdute“, suporterii făcând referire la Liga Campionilor, competiţie care a fost câştigată ultima dată de Dortmund în 1997.

Jucătorii Borussiei şi-au răsplătit din plin fanii, ajungând în semifinalele Ligii Campionilor, după un meci halucinant cu Malaga, scor 3-2, în care cele două goluri ale calificării au venit în minutele 90+1 şi 90+3.

VEZI COREGRAFIA SUPERBĂ PREGĂTITĂ DE FANII LUI DORTMUND

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite