Dortmund - Barcelona, o decepţie cu un Haţegan la înălţime: Românul a luat o decizie splendidă la o fază delicată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul-vedetă din prima zi a grupelor Ligii Campionilor nu s-a ridicat din niciun punct de vedere la nivelul aşteptărilor. Singurul care a avut o prestaţie de Liga Campionilor a fost centralul Ovidiu Haţegan.

Atunci când Dortmund şi Barcelona, două „maşinării de fotbal“, ajung faţă în faţă, toată lumea se aşteaptă la „focuri de artificii“ pe teren. De această dată însă, focurile de artificii s-au transformat în nişte pocnitoare.

A ieşit un meci anost de care nimeni nu-şi va mai aduce aminte peste o lună. Au fost două momente notabile de-a lungul celor 90 de minute:

*Penalty-ul acordat de Ovidiu Haţegan pentru Dortmund la o fază extrem de grea. Reluările au arătat că românul a luat o decizie excelentă, văzând infracţiunea fără să fie nevoie de intervenţia VAR. Reus a executat de la 11 metri, însă ter Stegen a reţinut balonul cu o intervenţie-dublă (57).

*Messi a bifat prima apariţie oficială în acest sezon pentru Barcelona, după ce a ratat startul sezonului din cauza unei accidentări. Argentinianul a fost introdus pe teren în minutul 59, în locul lui Fati (16 ani).

Până la finalul partidei, a mai fost o fază grea pentru arbitru. Mingea l-a lovit pe Pique în mână, însă Ovidiu Haţegan nu i-a acordat fundaşului Barcelonei al doilea galben, considerând că spaniolul n-a intenţionat să joace mingea cu mână.

Chiar dacă Brandt a lovit transversala pentru Dortmund (76), s-a terminat 0-0, cele două echipe părăsind terenul în condiţiile în care au oferit, per ansamblu, un meci sub aşteptări.

Liga Campionilor, prima etapă

Marţi

Grupa E

Napoli – Liverpool 2-0

Salzburg – Genk 6-2

Grupa F

Inter Milano – Slavia Praga 1-1

Dortmund – Barcelona 0-0

Grupa G

Lyon – Zenit 1-1

Benfica – RB Leipzig 1-2

Grupa H

Ajax – Lille 3-0

Chelsea – Valencia 0-1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite