Doroftei, Leu, Porcişteanu, Urzică şi George Purice au jucat fotbal la înălţime

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cupa Prieteniei Bergenbier, lansată astăzi, va fi cea mai mare competiţie de fotbal între prietenii din România. După un maraton de derby-uri la nivel naţional, finala se va disputa pe plaja Copacabana, în Rio de Janeiro, Brazilia.

Competiţia a fost lansată pe singurul heliport aflat la înălţime, din centrul Bucureştiului, de către cinci sportivi de elită din România, care au improvizat un schimb de pase între prieteni. Leonard Doroftei, Mihai Leu, Valentin Porcişteanu, Marius Urzică şi George Purice au dat startul inscrierilor în Cupa Prieteniei Bergenbier şi au demonstrat că fotbalul între prieteni nu ţine cont de loc sau de vreme, ci doar de entuziasmul participanţilor la joc.
Pentru a participa în Cupa Prieteniei Bergenbier, prietenii trebuie să formeze o echipă de cel puţin 6 jucători şi rezerve (minim o rezervă şi maxim patru rezerve). Echipele se vor înscrie pe pe sistemul primul venit, primul servit pe site-ul www.cupaprieteniei.ro, unde vor găsi şi regulamentul complet al competiţiei.
Fazele zonale ale Cupei Prieteniei
Pentru acest turneu, România va fi împărţită în două zone: Est si Vest. Competiţia cuprinde două turnee finale, unul pentru zona estică a ţării, altul pentru zona de vest. 15 oraşe din fiecare zonă vor fi gazde ale competiţiei din martie până în mai, urmând ca peste 1.000 de echipe să participe în prima fază a competiţiei, câte 32 în fiecare localitate.

Programul competiţiei este:
• Perioada 28 Februarie – 02 Martie: Târgu Jiu, Craiova, Rm.Vâlcea
• Perioada 07 – 09 Martie: Iaşi, Suceava, Piatra Neamţ
• Perioada 14 – 16 Martie: Oradea, Timişoara, Arad
• Perioada 22 – 23 Martie: Bistriţa, Târgu Mureş, Braşov
• Perioada 29 – 30 Martie: Cluj-Napoca, Alba-Iulia, Sibiu
• Perioada 04 – 06 Aprilie: Târgovişte, Piteşti, Ploieşti
• Perioada 12 – 13 Aprilie: Deva, Reşiţa, Turnu Severin
• Perioada 25 – 27 Aprilie: Buzău, Constanţa, Bucureşti
•  Perioada 03 – 04 Mai: Zalău,  Satu Mare, Baia Mare
• Perioada 10 – 11 Mai: Bacău, Galaţi, Brăila
 

Turneul final
Echipa campioană din fiecare oraş şi alte două echipe de pe locul 2 (câte una de la Zona de Est, respectiv Vest, prin tragere la sorţi) vor merge la turneul final din fiecare zonă. Clujul va găzdui pe 16-17 mai cele mai bune echipe din Zona de Vest, iar pe 23-24 mai cele mai bune echipe din Est vor concura la Bacău.
Fotbalul românesc merge la Rio!
Finala Cupei Prieteniei Bergenbier se va disputa între cele două mari câştigătoare din Zona de Est şi Zona de Vest. Cele mai bune echipe de fotbal între prieteni, din România, vor călători la începutul lunii iunie pentru meciul anului în Brazilia. Acolo se va desfăşura, chiar pe nisipul plajei Copacabana din Rio, ultimul act al Cupei Prieteniei BERGENBIER.
“Bergenbier sprijină valorile adevărate ale fotbalului, cele care aduc prietenii împreună şi transformă orice meci într-un motiv de bucurie. Tocmai de aceea am creat acest concept dedicat în exclusivitate ECHIPELOR FORMATE DIN PRIETENI, pentru care nu contează rezultatul meciului pe care l-au jucat, ci experienţele trăite  şi, cu siguranţă, berea de după meci. Pentru că fotbalul între prieteni nu poate dezamăgi niciodată, fotbalul românesc merită să ajungă la Rio!”, a declarat Mihai Bonca, director de marketing Bergenbier SA.
Regulamentul complet, programul de joc şi locaţia desfăşurării fiecărei faze a turneului pot fi găsite pe site-ul oficial al competiţiei: www.cupaprieteniei.ro.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite