Donose: „A început să ne caute norocul şi pe noi, oltenii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Donose nu şi-a pierdut îndemânarea nici la această vârstă
Donose nu şi-a pierdut îndemânarea nici la această vârstă

Fostul mijlocaş al Craiovei Maxima, Costică Donose, consideră că Universitatea a fost lipsită de şansă în acest campionat, însă după victoria din Giuleşti crede că Zeiţa Fortuna şi-a întors privirea şi spre gruparea din Bănie.

Donose speră ca Ştiinţa să confirme rezultatele bune din ultimele două etape printr-o victorie sâmbătă, cu FC Timişoara.

Cred că va fi un joc frumos. Cu toate că Universitatea are unele absenţe din echipă, sper ca oltenii să obţină un rezultat bun. Pronosticul meu este clar: 1 solist!“, a spus fostul mare jucător al Craiovei într-un interviu acordat pentru gds.

„Echipa joacă, chiar bine aş putea spune. Craiova a fost vitregită de şansă, le-a lipsit norocul, cum se zice, la care trebuie adăugate erorile de arbitraj împotriva echipei-fanion a oltenilor. Se pare însă că norocul a venit şi la noi“, a adăugat cel poreclit „Pele“ de către colegii din Craiova Maxima.

Costică Donose a atins şi problema arbitrajelor: „În derbiul din Giuleşti trebuie să recunoaştem, Universitatea a jucat bine, dar victoria le-a surâs abia în prelungiri, cu şansă. Cu alte cuvinte, a început să ne caute norocul şi pe noi, oltenii. Am mai observat însă un alt fapt îmbucurător, anume că nu ne-au mai furat arbitrii. Apropo de acest subiect: nu ştiu dacă erorile acestor arbitri au fost neapărat cu intenţie. Poate au fost pur şi simplu greşeli. Ăsta-i nivelul lor de arbitraj, n-ai ce să le faci“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite