Doliu în Bănie! S-a stins din viaţă, la 70 de ani, creatorul "Craiovei Maxima". A fost găsit decedat în faţa televizorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toată Oltenia este în doliu după vestea cumplită care a venit astăzi dimineaţă, prin intermediul clubului CS Universitatea Craiova.

''Este o zi dureroasă pentru toată suflarea din Bănie. Profesorul Corneliu Andrei Stroe, preşedintele de onoare al clubului nostru, nu mai este fizic printre noi. El va rămîne mereu în inimile noastre! Creatorul Craiovei Maxima s-a alăturat în această dimineaţă Căpitanului Costică Ştefănescu, lui Constantin Oţet, Nelu Oblemenco şi Zoli Crişan în ceruri'', este comunicatul clubului CS U Craiova. 

Corneliu Stroe este socotit fondatorul marii echipe a Craiovei, care a făcut istorie în fotbalul românesc la sfârşitul anilor 1970, începutul anilor 1980.El a ajuns la CS Universitatea Craiova în anul 1966. Timp de patru ani a ocupat funcţia de secretar al CS Universitatea Craiova. Apoi, între 1970-1983 a fost vicepreşedinte al clubului, iar în sezonul 1983-1984 preşedinte al CS Universitatea Craiova. Stroe a fost cel care i-a adus în Bănie pe majoritatea fotbaliştilor din "Craiova Maxima", pe unii dintre ei "smulgându-i" din vizorul granzilor Steaua şi Dinamo.

Vestea decesului lui Stroe a căzut ca un "fulger" peste Craiova, mai ales că acesta nu suferea de nicio boală gravă. Mai mult, ieri el a fost în parc cu soţia, la o plimbare şi nimic nu anunţa tragedia. Stroe s-a întors acasă, s-a aşezat pe fotoliu să se uite la televizor şi a murit, în timp ce soţia sa pregătea cina în bucătărie.

Corneliu Stroe avea 70 de ani şi în 2003 fusese numit cetăţean de onoare al oraşului Craiova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite