Doi bănăţeni au dat lovitura: 100.000 de euro câştigaţi cu 5 meciuri bombă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bancnote

O zi de luni nu e de obicei una foarte atractivă pentru pariorii pe fotbal, după weekend rămânând în ofertă destul de puţine meciuri din campionatele tari.

Dacă eşti inspirat şi norocos poţi să faci însă bani din orice, şi nu spunem vorbe goale! 

Doi jucători din Sânnicolau Mare au forţat cu pauză – final patru partide din Israel şi una din Polonia şi s-au îmbogăţit la Superbet. Le-au pus pe toate pe un bilet cu 20 de lei pariaţi şi un câştig de 37.016 lei, pe care l-au repetat apoi de 15 ori. A dat un câştig final total de aproape 550.000 de lei, adică puţin peste 100.000 de euro cu 300 de lei investiţi în total, care a fost împărţit în mod egal de cei doi prieteni. 

„Am avut foarte mult noroc de această dată, trebuie să recunosc. Parcă s-au întors toate ghinioanele de până acum.  Maccabi Haifa a marcat în minutele 44 şi 45+1 ca să ne iasă 1 la pauză, iar 2 pauză la Iksal ne-a ieşit în minutul 45+2. A fost ceva fantastic. În plus, am avut şi inspiraţia să şterg un meci de pe bilet chiar la ghişeu, pentru că am fi pierdut. Pusesem 2 pauză – 2 final la Bnei Lod cu Hasharon, dar a scăzut foarte mult cota şi am renunţat la el. Culmea, a ieşit 2 pauză – 1 final. Eram morţi”, ne-a povestit gâtuit de emoţie unul dintre fericiţii câştigători. 

Bilet
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite