Doar 7 lei un bilet la Oţelul - Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Stan, directorul general de la Oţelul Galaţi, a declarat că mizează pe un stadion arhiplin la meciul de duminică, contra celor de la Dinamo.

„Sper să se umple stadionul, iar cei care vor veni să ne susţină la acest meci să ne rămână suporteri statornici. Doar cu un joc foarte bun şi un rezultat favorabil putem să-i păstrăm alături de noi la fiecare meci", a spus Stan.


Preţul biletele pentru partida Oţelul - Dinamo va fi unul obişnuit pentru un joc pe teren propriu al echipei gălăţene. Un tichet la tribuna I va costa 10 lei, iar unul pentru peluze şi tribuna a doua va costa doar 7 lei. Biletele vor fi puse în vânzatre începând de sâmbătă. 

„Avem cele mai mici preţuri la bilete dintre toate echipele din Liga I, chiar la jumătate din cât are penultima dintr-un clasament al preţurilor, tocmai pentru a-i încuraja pe gălăţeni să revină în tribunele stadionului nostru", a adăugat Marius Stan.


Şi Dorinel Munteanu, antrenorul Oţelului, a declarat că speră ca stadionul să fie plin. "Avem nevoie de un public cât mai numeros care să fie alături de noi la meciul cu Dinamo. Avem jucători foarte tineri pentru care suportul publicului este foarte important, mai ales la un astfel de meci", a declarat Dorinel Munteanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite