DNA e chemat să ancheteze ce s-a întâmplat în Steaua – Dinamo: de ce Bărboianu e acuzat şi ce spun steliştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul de pe teren s-a jucat duminică, însă acum am intrat în prelungiri, prin acuze grave lansate la televizor. Mai mult, au apărut şi imagini care îl pun pe fundaşul dinamovist într-o lumină extrem de proastă.

Ştefan Bărboianu a fost dat afară de la Dinamo, la 48 de ore după confruntarea cu Steaua în care a comis un penalty din care elevii lui Gâlcă au deschis scorul, pentru ca apoi să şi câştige cu 3-1.

Miercuri, finanţatorul formaţiei din „Ştefan cel Mare“ a dezvăluit că lui Bărboianu i s-a reziliat contractul, întrucât a trântit derby-ul cu Steaua. Ulterior, Negoiţă a devenit şi mai vehement: „Oameni ca el (n.r. – Bărboianu) n-ar trebui să mai joace fotbal. El nu e la prima abatere. Ştiu cine, locul, despre cât e vorba, ştiu lucruri, dar asta voi spune nu presei, ci autorităţilor“.

Surprins alături de Ţucudean

Probabil, şeful „câinilor“ s-a referit la întâlnirea pe care Bărboianu a avut-o cu stelistul Ţucudean, la o zi după derby. Cei doi au fost surprinşi luând masa împreună, iar de aici s-au născut acuzaţiile de blat.

Steaua contraatacă

Dacă Bărboianu l-a ameninţat pe Negoiţă cu un proces pentru acuzele sale, Steaua a chemat DNA să ancheteze ce s-a întâmplat în derby.

„Domnul Negoiţă să continue să spună ce ştie şi trebuie să aducă dovezi. Dacă nu aduce dovezi, trebuie să-şi ia măsuri, pentru că noi suntem obligaţi să-l acţionăm în instanţă. Negoiţă să meargă la autorităţi, la comisiile FRF, dar să meargă. Dacă nu o va face, atunci îl anunţ, clar, că va merge Steaua şi îl va soma să spună tot ce ştie! Nu e normal faptul că pune într-o lumină proastă şi acuză prestaţia Stelei, care ar fi avut nevoie de nu ştiu ce greşeli. Ar trebui să recunoască faptul că Steaua a jucat mai bine ca Dinamo şi a câştigat“, a declarat preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, la sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite