Djokovici, scutit de plata cheltuielilor de judecată: Cine va achita o sumă uriaşă, în locul sârbului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovici

Australia l-a expulzat pe liderul ATP, după un fiasco de 11 zile, însă nu toată lumea a fost împotriva lui Nole în „Ţara Cangurilor“.

Novak Djokovici (34 de ani, 1 ATP) a ajuns victima unor tabere adverse în Australia. 

Pe scurt, Federaţia de Tenis din această ţară a făcut tot posibilul ca deţinătorul trofeului să joace, la Melbourne, din dorinţa de a face bani pe cârca sârbului. Doar că, ulterior, praful s-a ales de planurile celor de la Tennis Australia! Asta deoarece, Guvernul condus de Scott Morrison a realizat că e mult mai profitabil să-şi facă imagine prin expulzarea sârbului, în condiţiile în care opinia publică din Australia a susţinut puternic această decizie.

Ce a ieşit de aici? O luptă dură, timp de 11 zile. Perioadă în care cei de la Tennis Australia şi-au manifestat, public, susţinerea pentru Djokovici, după cum „Adevărul“ a arătat aici. Şi părţile au rămas în relaţii bune, inclusiv după expulzarea lui Nole, dovadă şi promisiunea pe care a făcut-o jucătorul sârb, potrivit informaţiilor publicate aici de „Adevărul“.

Acum, a apărut încă un indicator legat de faptul că Tennis Australia a rămas alături de Novak. Potrivit presei internaţionale, când a pierdut al doilea proces, duminică, fiind expulzat, Djokovici a fost înştiinţat că va trebui să plătească şi cheltuielile de judecată. Vorbim despre 500.000 de dolari australieni, adică vreo 318.000 de euro!

Totuşi, din dorinţa de a mai repara, cât de cât, situaţia jenantă în care a fost pus Djokovici, mai întâi, chemat în Australia, iar apoi expulzat, Federaţia de Tenis a acceptat să plătească, integral, cheltuielile de judecată.

CITEŞTE ŞI:

Cazul Djokovici: Dezvăluiri de la faţa locului şi o întrebare fără răspuns

9 titluri are Novak Djokovici la Australian Open, ultimul câştigat în 2021.     154.756.726  de dolari americani a câştigat Novak Djokovici din premii, de-a lungul carierei sale, fiind pe primul loc în clasamentul all-time.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite