Djokovici, scene şocante la US Open: S-a aşezat pe scaun şi a plâns în hohote pe lângă teren VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovici

Sârbul de 34 de ani a ratat două şanse istorice, la New York, în meciul cu Daniil Medvedev (Rusia, 2 ATP). Iar când a realizat că visul său se va nărui, a furnizat una dintre cele mai puternice imagini din lumea sportului, în 2021.

Novak Djokovici (1 ATP) a pierdut duelul cu Daniil Medvedev de o manieră incredibilă, în minimum de seturi, scor 4-6, 4-6, 4-6, în doar două ore şi 17 minute!

Astfel, s-a ales praful de ceea ce ar fi trebuit să fie o seară istorică pentru Nole pe un Arthur Ashe plin până la refuz. Pentru că, dacă ar fi triumfat la US Open, Djokovici ar fi realizat Grand Slam-ul calendaristic, cucerind toate trofeele majore în acelaşi an. Şi ar fi ajuns la 21 de titluri Grand Slam, rămânând singur în fruntea ierarhiei all-time în care acum împarte locul 1 cu Federer şi cu Nadal.

Deşi a fost susţinut frenetic de public, Djokovici a ratat întâlnirea cu istoria. Iar la 6-4, 6-4, 5-4 pentru Medvedev, când a realizat că e la un game de înfrângere şi că totul e pierdut, s-a aşezat pe scaunul de lângă teren şi, pur şi simplu, a izbucnit în plâns, imaginile făcând înconjurul lumii, în noaptea de duminică spre luni.

VEZI CUM PLÂNGE DJOKOVICI ÎN HOHOTE 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite