Djokovici râde la urmă: Omul care a stat în spatele expulzării sale din Australia a devenit „şomer“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovici

În luna ianuarie, lumea sportului a asistat la un fiasco din care n-a ieşit nimic bun. Iar asta din dorinţa unor politicieni de a-şi face imagine pe cârca unei vedete. Strategie care, pe termen lung, n-a folosit la nimic.

„Vaccinarea lui Djokovici“. Iată subiectul care ne-a „mâncat“ zile întregi, timp de mai bine de două săptămâni, în ianuarie 2022. Încă o „moştenire“ a pandemiei. Bineînţeles, în numele ştiinţei şi al salvării.

Încă de atunci, presa australiană a scris, în mod repetat, că acest circ dezgustător a fost „regizat“ de premierul Scott Morrison. Dornic să-şi facă imagine pe cârca lui Djokovici, după ce şi-a atras antipatia publicului prin lockdown-uri repetate. Pe scurt, era nevoie de un caz de dimensiunea celui care l-a implicat pe liderul ATP pentru ca australienii să fie convinşi că au avut de îndurat nişte restricţii îngrozitoare, care s-au aplicat şi în cazul unor vedete internaţionale.

simeon stalpnicul png

Din păcate pentru premierul Scott Morrison (foto), pe termen lung, cazul Djokovici nu i-a folosit la nimic. Pentru că, sâmbătă, el a fost nevoit să-şi recunoască înfrângerea în faţa contracandidatului său, Anthony Albanese. Rezultatul alegerilor e cu atât mai şocant,  cu cât Albanese a obţinut prima victorie pentru Partidul Laburist, din ultimul deceniu! 

CITEŞTE ŞI:

Cazul Djokovici: Dezvăluiri de la faţa locului şi o întrebare fără răspuns

Cazul Djokovici naşte o situaţie explozivă în lume: Ce susţine opoziţia din Australia

Guvernul australian, sfâşiat mediatic: „Djokovici? Un iresponsabil! Dar şi noi ne-am comportat jalnic“

Australia, criticată dur în lume: „Au făcut din Djokovici un campion al drepturilor omului!“

Cazul Djokovici, explicat ca la carte: Cine i-a dat scutire, de ce Australia e în culpă şi ce problemă are Nole

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite