Djokovici – Nadal, meci umbrit la început de nişte grobieni: Legendarul McEnroe, dezgustat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak Djokovici chiar a salutat tribunele, în ciuda unor huiduieli la adresa sa
Novak Djokovici chiar a salutat tribunele, în ciuda unor huiduieli la adresa sa

Periodic, ce se întâmplă la diferite turnee de tenis ne demonstrează că nici sportul-alb nu mai e ce a fost. Pentru că a fost „pătat“, atât de jucători, cât şi de spectatori, unii dintre ei cu un comportament demn de huliganii de pe stadioanele de fotbal.

Arena „Philippe Chatrier“ a găzduit, marţi seară, marele meci Novak Djokovici (Serbia, 35 de ani, 1 ATP) – Rafael Nadal (Spania, 35 de ani, 5 ATP) din sferturile French Open.

Ajuns la episodul 59 – scorul a fost de 30-28 în favoarea lui Nole, înaintea partidei de la French Open 2022 – acest meci cu adevărat colosal a fost şi mai special, de această dată, după cum Adevărul a explicat aici. 

Din păcate, o parte din cei care s-au aflat, marţi seară, pe „Philippe Chatrier“ n-au realizat acest lucru. Pentru că, în momentul intrării lui Djokovici pe teren, aplauzele au fost amestecate cu huiduieli. Nu toată arena l-a fluierat pe liderul mondial, aşa cum au scris unele site-uri din România în stilul minciunii furnizate în cazul galeriei lui Sepsi de la finala Cupei României, însă, în mod clar, au fost şi huiduieli la adresa lui Nole pe „Philippe Chatrier“.

McEnroe, scârbit

După acest moment, experţii Eurosport, postul care transmite Roland Garros, au avut reacţii diferite. Mats Wilander (57 de ani) a încercat să bage mizeria sub preş, spunând că, de fapt, spectatorii au strigat „Siuuuuu“, aşa cum face Cristiano Ronaldo, atunci când îşi celebrează reuşitele pe teren.

John McEnroe (63 de ani), în schimb, a spus lucrurilor pe nume: „Din păcate, au fost chiar huiduieli. E groaznic! E o nebunie. Hai să fim serioşi... Omul acesta (n.r. – Novak Djokovici) e incredibil, a făcut atât de multe lucruri pentru sportul nostru... Iese pe teren, acesta e unul dintre cele mai mari meciuri, ei (n.r. – spectatorii), probabil, nu vor mai vedea aşa ceva şi reacţionează în acest fel. Haideţi să uităm ce s-a întâmplat... “, a spus McEnroe, vizibil scârbit, după cum se poate vedea şi în clipul publicat de Eurosport:

CITEŞTE ŞI:

CTP, dezamăgit: Cum a catalogat huiduielile la adresa lui Djokovici şi ce nu i-a plăcut la Nadal

Djokovici, întrebat despre huiduielile francezilor: Răspunsul realist oferit de Nole

Nadal, încântat: Ce a spus după un meci în care Djokovici a fost huiduit copios

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite