Djokovici, prima imagine din libertate: Mesajul campionului sârb s-a viralizat FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovici

După cinci zile petrecute în detenţie, în temutul „Park Hotel“, în centrul oraşului Melbourne, Nole a părăsit această locaţie. Şi, după câteva ore, a postat o fotografie dintr-un loc mult mai plăcut.

Novak Djokovici (34 de ani, 1 ATP) are, cel puţin pentru o noapte, statutul unui om liber, fără probleme cu viză, în Australia, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Până să vadă dacă a scăpat definitiv de un scandal uriaş, Nole a efectuat o şedinţă de antrenament pe arena „Rod Laver“ din complexul „Melbourne Park“. Şi a postat o fotografie, care a fost însoţită de un mesaj.

„Sunt mulţumit şi recunoscuător că judecătorul n-a validat decizia prin care mi-a fost anulată viza. În ciuda celor întâmplate, aş vrea să rămân şi să joc la Australian Open. Mă concentrez asupra acestui obiectiv. Am zburat aici pentru a evolua într-un eveniment major, în faţa unor suporteri uimitori. Pentru moment, nu pot decât să vă mulţumesc pentru că aţi fost alături de mine şi m-aţi îndemnat să rămân puternic“, a scris Djokovici pe Twitter. 

CITEŞTE ŞI:

Opinie: Cazul Djokovici, o victorie pentru jurnalismul care separă faptele de convingerile personale

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite