Djokovici iese la atac după ce a scăpat de coronavirus: „Nemilos! E vânătoare de vrăjitoare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Novak Djokovici a ieşit la atac, după ce a scăpat de coronavirus, dar şi de perioada de izolare care i-a fost impusă după ce primul său test de la revenirea din Croaţia, de la Adria Tour, a fost pozitiv pentru COVID-19.

Numărul unu mondial din tenisul masculin a devenit ţinta atacurilor după ce proiectul său caritabil, dar şi invitaţii săi au ignorat toate regulile de distanţare în vigoare la nivel mondial.

Cel puţin zece persoane prezente la Adria Tour, în frunte cu tenismenii Novak Djokovici, Grigor Dimitrov, Borna Corici, Victor Troicki, dar şi legendarul Goran Ivanisevici au fost testaţi pozitiv pentru coronavirus.

„Tot ce am văzut la adresa mea în ultimul timp a fost nemilos, nişte critici foarte grave. Mi se pare evident că totul face parte dintr-o strategie, un fel de vânătoare de vrăjitoare, cu mine în rolul personajului negativ. E clar că întotdeauna când se întâmplă ceva e căutată o victimă celebră, pe care să pice toată vina”, a declarat Djokovic pentru Sportski Zurnal, citat de gsp.ro.

Novak Djokovici a mai dezvăluit în presa din Serbia că va merge la toate cele trei mari turnee programate pe zgură, în toamnă, începând cu data de 13 septembrie: Masters-urile de la Madrid şi Roma, plus Roland Garros. În acest moment, „Nole” nu a luat o decizie definitivă în ceea ce priveşte participarea sa la US Open, îcepânnd cu 31 august.

De manieră similară, şi Rafael Nadal a confirmat deja participarea la Mutua Madrid Open, însă nu se ştie ce va face în cazul US Open. De maniera în care a fost ajustat calculul pentru clasamentul mondial în vederea reluării turneelor în ATP, niciun jucător nu va avea de suferit în ierarhie dacă nu va juca turneele din această toamnă.

CITEŞTE ŞI:

Lumea tenisului, zguduită: Djokovici are coronavirus! Unde a făcut testul

Djokovici, desfiinţat după ce a organizat o „bombă“ cu COVID: „O decizie cretină!“

Serbia, un alt univers! Tribune pline-ochi, la turneul organizat de Novak Djokovici: Thiem a câştigat trofeul

VIDEO Petrecere de zile mari la Belgrad! Djokovici, Thiem şi Zverev au uitat de inhibiţii

OPINIE Novak Djokovici a făcut un mare bine omenirii: Lecţia pe care ne-a predat-o involuntar

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite