Djokovici, gest sfidător: Ce a făcut după ce americanii l-au descalificat de la US Open

Djokovici, gest sfidător: Ce a făcut după ce americanii l-au descalificat de la US Open

Novak Djokovici avusese 26 de victorii şi nicio înfrângere în 2020 până la incidentul de duminică

Sârbul de 33 de ani nici n-a apucat să încheie primul set al duelului cu Pablo-Carreno Busta (27 ATP) din optimi. Şi, până să fie descalificat, totul începuse să meargă prost pentru liderul mondial.

Ştiri pe aceeaşi temă

Novak Djokovici a încheiat socotelile cu US Open 2020 în cel mai controversat mod posibil: prin descalificare!
 
Iar asta după ce, într-o primă fază, liderul ATP părea să aibă duelul cu Pablo-Carreno Busta sub control. Din păcate pentru triplul campion de la US Open, prăbuşirea a început la scorul de 5-4, în primul set. Aici, Djokovici a ratat trei mingi de set pe serviciul adversarului său. Apoi, în game-ul următor, a căzut şi părea că s-a accidentat la umărul stâng. La 5-5, Novak şi-a pierdut serviciul şi, imediat, a fost lovit de dezastrul descalificării din cauza unui gest incredibil despre care Adevărul a scris aici.
 
Chiar dacă a încercat să-l convingă pe arbitrul de meci să-i mai dea o şansă, Djokovici a fost declarat învins prin descalificare. 
 
Potrivit tennis.com, liderul mondial a fost atât de supărat, încât a refuzat să meargă la conferinţa de după meci, ceea ce, aproape sigur, îi va mai aduce o amendă! 
 
Deja, Novak a rămas fără cele 180 de puncte aferente calificării în optimi şi, după cum au anunţat organizatorii, nu va primi nici cecul de 250.000 de dolari pentru atingerea optimilor la US Open 2020.
 
CITEŞTE ŞI:

 
 
VEZI MOMENTUL ÎN CARE DJOKOVICI O LOVEŞTE PE FEMEIA AFLATĂ LA MARGINE
 
 
VEZI MOMENTUL ÎN CARE DJOKOVICI E ANUNŢAT CĂ A FOST DESCALIFICAT
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările