Djokovici, fiasco total: Times scrie că sârbul va fi trimis acasă! Filmul unor evenimente incredibile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovici

Liderul mondial a stat ore în şir în aeroportul de la Melbourne, la controlul paşapoartelor. Şi, pe măsura trecerii timpului, problemele sale s-ar fi înmulţit

Potrivit Reuters, Novak Djokovici (34 de ani, 1 ATP) a fost reţinut, mai întâi, pentru că au existat probleme legate de tipul său de viză. 

Concret, documentul nu menţiona că liderul mondial poate intra în Australia, fără să fie vaccinat. Drept urmare, în mod normal, Nole ar fi trebuit să stea 14 zile în carantină, pe cheltuiala sa, într-o cameră de hotel. Vorbim însă despre o situaţie imposibilă, în condiţiile în care Australian Open începe peste 12 zile.

Reuters a precizat că Djokovici avea scutire de la vaccinare pentru Australian Open. Această scutire n-avea însă nicio legătură cu viza sa de intrare pe teritoriul acestei ţări.

În acest moment, adevărata bombă a fost aruncată de Times! Jurnaliştii acestei publicaţii susţin că, după mai multe ore de aşteptare, lui Djokovici i-ar fi fost refuzată intrarea în Australia! Şi că liderul ATP se va întoarce acasă. Ceea ce înseamnă că va rata primul Grand Slam al anului (17-30 ianuarie). Vorbim despre o întrecere câştigată de nouă ori de Djokovici, inclusiv la ultima ediţie, cea din 2020.

Times susţine că, atunci când au sesizat problemele legate de viza lui Djokovici, oficialii de la aeroport ar fi contactat Ministerul Sporturilor din statul Victoria, unde se află oraşul Melbourne. Şi ar fi întrebat dacă ei susţin intrarea lui Nole în Australia.

Răspunsul oferit de Jaala Pulford, ministrul Sporturilor în statul Victoria a fost însă negativ: „Nu-l vom susţine pe Novak Djokovici în vederea obţinerii unei vize individuale, astfel încât să joace la Australian Open. Poziţia noastră a fost clară în două privinţe: Guvernul federal aprobă viza, iar medicii se ocupă de scutiri“.

CITEŞTE ŞI:

Bomba serii: Djokovici, trimis acasă! Viza lui a fost anulată. Sârbul ratează Australian Open

Lumea a luat-o razna: Ce urări se fac la adresa lui Djokovici după ce a refuzat vaccinarea

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite