Djokovici, devastator la revenirea pe teren: Nole joacă încântător şi pe zgură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovici are 26 de victorii în 2020. Singurul meci pierdut e, de fapt, cel în care a fost descalificat
Djokovici are 26 de victorii în 2020. Singurul meci pierdut e, de fapt, cel în care a fost descalificat

La zece zile după un moment care îi va marca, fără îndoială, cariera şi anume descalificarea din optimile de la US Open 2020, sârbul de 33 de ani a jucat din nou, de această dată pe o altă suprafaţă, arătând că rămâne un sportiv redutabil.

Novak Djokovici (1 ATP) a rămas, cu siguranţă, cu ceva sechele emoţionale după episodul de la New York, însă cea mai bună terapie a căutat-o tot pe terenul de tenis.

Liderul mondial n-a dorit să stea departe de sportul pe care îl iubeşte pentru a-şi linge rănile. În schimb, s-a înscris în primul mare turneu de după US Open: Foro Italico. Şi a făcut instrucţie cu adversarul său din turul II (a avut bye în prima rundă). În doar o oră şi 24 de minute, Djokovici a trecut de Salvatore Caruso (87 ATP), scor 6-3, 6-2.

În optimi, Nole va înfrunta câştigătorul duelului dintre Cecchinato (113 ATP) şi Krajinovici (29 ATP).

În această seară, tot în turul II de la Roma va reveni pe teren şi Rafael Nadal (2 ATP). Spaniolul de 34 de ani n-a mai jucat de la 1 martie, de la finala câştigată la Acapulco, pe hard, cu Fritz. Primul adversar al lui Nadal la Foro Italico va fi semifinalistul de la US Open 2020, Pablo Carreno-Busta (18 ATP). 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite