Djokovici a declanşat nebunia în Dubai: Decizia arabilor după ce biletele s-au dat ca pâinea caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovici

Atracţia creşte pentru tot ce e interzis! Australienii au reuşit să oprească participarea lui Novak Djokovici (Serbia, 34 de ani, 1 ATP), în primul Grand Slam al anului, însă, deocamdată, pare că l-au transformat pe Nole într-un jucător pe care publicul abia aşteaptă să-l vadă în acţiune.

Expulzat de la Melbourne şi nevoit să stea pe tuşă, pe durata Australian Open 2022, întrecere în care a triumfat marele său rival, Rafael Nadal (35 de ani, 5 ATP), Djokovici va debuta în noul sezon, în Emirate. În Dubai Tennis Championships 2022, un turneu mic, totuşi, de categoria ATP 500. 

Competiţia băieţilor va începe de săptămâna viitoare, pentru că, în această săptămână, fetele sunt în prim-plan.

De cinci ori campion la Dubai (2009, 2010, 2011, 2013 şi 2020), Nole e aşteptat cu mare interes la ediţia din acest an. De fapt, parcă niciodată prezenţa sârbului n-a stârnit o nebunie atât de mare, mai ales în rândul fanilor. Aceştia au epuizat deja abonamentele, puse în vânzare pentru cele şase zile de meciuri de pe tabloul principal. Văzând această situaţie, organizatorii au luat o decizie de ultima oră. Potrivit Gulf News, într-o primă fază, Dubai Tennis Championships ar fi trebuit să se joace în faţa unor tribune pline, în proporţie de 80 la sută. Acum însă, arabii au anunţat că vor folosi capacitatea maximă. Cu o precizare: purtarea măştii e obligatorie pentru spectatori.

După decizia organizatorilor, pe site-ul turneului au mai apărut nişte bilete, cele de 14 euro bucata pentru primele trei zile, plus cele de 52, 79 şi 119 euro pentru ultimele trei zile.

CITEŞTE ŞI:

Ryanair râde de nevaccinatul Djokovici: Postare ironică publicată pe Twitter

Djokovici, dezvăluire crucială: De ce a fost expulzat, de fapt, din Australia

Djokovici, pe lista la Indian Wells, turneu destinat vaccinaţilor: Ce înseamnă decizia sârbului

3 decembrie 2021 e data ultimului meci jucat de Novak Djokovici. Atunci, în Cupa Davis, l-a învins pe croatul Cilici (24 ATP), la Madrid: 6-4, 6-2.

Calendarul „Dubai Duty Free Tennis Championships“

Competiţia fetelor, categoria WTA 500

*12-13 februarie: Calificări

*14-15 februarie: Turul I

*16 februarie: Turul II

*17 februarie: Sferturi

*18 februarie: Semifinale

*19 februarie: Finala

Competiţia băieţilor, categoria ATP 500

*19-20 februarie: Calificări

*21-22 februarie: Turul I

*23 februarie: Turul II

*24 februarie: Sferturi

*25 februarie: Semifinale

*26 februarie: Finala

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite