Djokovici, compătimit din cauza ghinionului său teribil: „E un coşmar!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sârbul de 33 de ani are un 2020 formidabil, cu 35 de victorii în 36 de meciuri - singura înfrângere a fost, de fapt, descalificarea de la US Open! -, însă e urmărit de o serie de incidente bizare, de Dosarele X.

Novak Djokovici (1 ATP) e în sferturile de la French Open 2020, turneu în care a strălucit, încă o dată. Dovadă şi faptul că şi-a câştigat cele patru partide de până acum, de fiecare dată în minimum de seturi.

Doar că ultima apariţie a lui Nole pe teren, în optimi, cu rusul Khachanov (16 ATP), a furnizat încă un incident înfricoşător, despre care „Adevărul“ a scris aici. În mod normal, acest incident ar fi trecut neobservat. Cum el a venit însă după episodul de la US Open, lumea tenisului a fost şocată din cauza ghinionului avut de Djokovici. 

Exact despre acest lucru a vorbit şi Tim Henman, fost jucător britanic de tenis, actualmente expert Eurosport, postul care transmite French Open.

Ce a spus Tim Henman?

*Este un coşmar, un adevărat coşmar. A fost un serviciu grozav trimis spre exteriorul terenului de către Karen Khachanov, iar mingea a părut să sară de pe linie. Novak era întins la maximum şi a lovit mingea cu rama, ea sărind în arbitrul de linie. Evident că circumstanţele au fost diferite [faţă de US Open], acum s-a întâmplat în joc, în timpul unui punct, dar sunt sigur că Djokovici a fost cu sufletul la gură.

*Djokovici ne arată din nou cât de constant este. Lumea tinde să nu-şi dea seama cât de dificil este să nu ai parte de accidentări. Pentru el nu au existat întreruperi şi pare să continue această tradiţie şi în acest an.

*Felul în care a jucat Djokovici şi felul în care a răspuns în meci – sunt lucruri cu care ne-am obişnuit. Se joacă un tenis grozav, cu schimburi extraordinare de pe fundul terenului. Mereu ai senzaţia însă că Djokovici este cel care va găsi soluţii pentru a câştiga. 

*Am văzut felul în care se mişcă de la stânga la dreapta. Amândoi au fost foarte agresivi din spatele terenului, lovind cu multă forţă. Djokovici poate transforma defensiva în atac, poate fi agresiv când are nevoie să fie. Este incredibil de impresionant cum Djokovici poate găsi lovitura potrivită la momentul potrivit.

*Recordul său este incredibil. Pentru că Nadal a câştigat atât de multe titluri la Roland-Garros, avem senzaţia că pentru alţi jucători, zgura nu este suprafaţa lor favorită. Aşa am zice şi despre Federer, care a fost în atâtea finale, dar Nadal a câştigat atât de multe.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite