Djokovici a aruncat reţelele de socializare în aer: Fotografia care arată că a încălcat măsurile sanitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovici

În ultimele săptămâni, sârbul de 34 de ani a fost prins în ofsaid cu nişte episoade în care nu poate fi apărat, raţional, nici de suporterii săi cei mai aprigi.

Dacă expulzarea lui Novak Djokovici din Australia şi motivele care au stat în spatele deciziei sunt discutabile, în schimb, Nole are şi unele probleme în care, în mod evident, a greşit grav.

Prima dată, o asemenea situaţie a ieşit la iveală, când însuşi Djokovici a recunoscut că a părăsit izolarea, în Serbia, pentru a acorda un interviu celor de la „L'Equipe“. Vorbim despre un episod petrecut la data de 18 decembrie, la două zile după ce Nole avusese un test PCR pozitiv pentru COVID-19. Doar că, în mod şocant, Djokovici nu i-a informat pe jurnaliştii de la „L'Equipe“ despre situaţia sa medicală şi, nu doar că a stat faţă în faţă cu ei, dar a participat şi la o şedinţă foto, fără mască!

Acum, după ce a părăsit Australia, Novak a călcat, din nou, pe bec. Potrivit Digi Sport, care a preluat o fotografie distribuită de libero.pe, liderul mondial a stat fără mască, în avionul care l-a dus de la Dubai, la Belgrad.

Fotografia, care poate fi văzută mai jos, s-a viralizat în mediul online şi a stârnit un nou val de reacţii împotriva lui Djokovici.

Djokovici
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite