Djokovici, prima apariţie publică după expulzarea din Australia: Explicaţiile le-a dat mama sa FOTO

Djokovici, prima apariţie publică după expulzarea din Australia: Explicaţiile le-a dat mama sa FOTO

Novak Djokovici (34 de ani, 1 ATP) ar fi trebuit să joace, în aceste zile, la Melbourne, în tentativa de a-şi apăra titlul cucerit, anul trecut. Din păcate pentru el, îşi petrece timpul acasă, în Serbia.

Novak Djokovici a ajuns, la Belgrad, în aplauzele mulţimii! Chiar dacă a fost aşteptat pe aeroportul „Nikola Tesla“ de câteva sute de fani, sârbul a evitat să facă o baie de mulţime şi s-a strecurat, discret, printr-o altă ieşire decât cea unde era aşteptat.
 
Şi, totuşi, primele imagini cu Nole, în Serbia, au apărut, astăzi, în mediul online. Pentru că, potrivit gsp.ro, liderul ATP a avut o primă apariţie publică. Una surprinzătoare, la liturghia Bobotezei, după cum se poate vedea mai jos.
 
 
În stilul său caracteristic, Novak a fost amabil cu toţi cei care s-au aflat la biserica Ruzica din Kalemegdan, făcând poze cu ei.
 
Contactată de presa din Serbia, Dijana, mama lui Nole, a explicat că fiul său va rămâne acasă, câteva zile. Nu va oferi însă declaraţii în mass-media din cauza unei promisiuni despre care „Adevărul“ a scris aici.
 
Sunt şanse ca liderul ATP să revină pe teren, în luna februarie. După cum „Adevărul“ a explicat aici, aşa nevaccinat cum e, Djokovici are patru turnee de categoria ATP 500, în patru ţări diferite, la care poate evolua, fără nicio restricţie.
 
CITEŞTE ŞI:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările