Djokovici, apărat: Ce a scris soţia sa pe Instagram şi cum a reacţionat adversarul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă reacţia soţiei lui Nole a fost una normală, în schimb, spaniolul Pabol Carreno-Busta, care a beneficiat de descalificarea sărbului, a arătat că e un sportiv care ştie ce înseamnă să fii decent.

Cel care a beneficiat de pe urma descalificării liderului mondial, Pablo Carreno-Busta, a oferit o mostră de fair-play şi demnitate, după deznodământul care l-a trimis în sferturile US Open 2020.

„Cred că n-a fost intenţionat (n.r. - gestul lui Djokovici). Am făcut break şi el a aruncat mingea. Cred că a fost ghinion, nu? Nu poţi face asta, dar cred că Novak niciodată, niciodată n-a vrut să lovească arbitrul de linie. Îmi pare foarte rău pentru acest lucru, pentru că nu aşa îmi doream să ajung în sferturile de finală. Eu îmi vedeam de meci, jucam foarte bine şi mă bucuram de meci“, a explicat spaniolul de 29 de ani.

Întotdeauna alături de tine, dragostea mea! Jelena Djokovici, soţia lui Novak, pe Instagram, după descalificarea liderului ATP   0 victorii avusese Pablo-Carreno Busta, în cele trei dueluri cu Novak Djokovici, înainte de meciul din optimile de la US Open 2020.  
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite