Djokovic dă de pământ cu cei care l-au criticat pentru organizarea Adria Tour „Nu regret nimic! Aş face-o din nou!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovici

Liderul clasamentului ATP, Novak Djokovic, a atacat mass media pentru atitudinea defăimătoare avută la adresa sa după organizarea Adria Tour.

Djokovici nu consideră că a făcut ceva rău organizând competiţia la care mai mulţi sportivi, inclusiv el, s-au infectat cu coronavirus.

“Nu cred că am făcut ceva rău. Îmi pare rău pentru cei care s-au infectat. Dacă mă simt vinovat pentru toţi cei infectaţi după aceea în Serbia, Croaţia şi în regiune? Evident că nu. Cum poţi să învinovăţeşti o persoană pentru tot? Am încercat să facem ceva cu cele mai intenţii bune. Da, am fi putut face unele lucruri altfel, dar voi fi învinovăţit veşnic pentru că am făcut această greşeală? OK, dacă asta este singura variantă, o accept, pentru că nu am ce face. Dacă aş avea din nou şansa să organizez Adria Tur, aş face-o din nou. Este ca o vânătoare de vrăjitoare”, a spus Djokovici, pentru New York Times, citat de The Guardian.

În luna iunie, în plină campanie de promovare a distanţării sociale, participanţii Adria Tour nu au respectat niciun fel de reguli. La scurt timp după aceea, cel puţin zece persoane, în frunte cu tenismenii Novak Djokovici, Grigor Dimitrov, Borna Corici, Victor Troicki, dar şi legendarul Goran Ivanisevici au fost testaţi pozitiv pentru coronavirus.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite