Divorţul anului: Walter Zenga a anunţat printr-o postare dură că se desparte de Raluca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Walter şi Raluca au ajuns la concluzia că e timpul să divorţeze
Walter şi Raluca au ajuns la concluzia că e timpul să divorţeze

Cei doi au format un cuplu timp de 17 ani, fiind căsătoriţi din 2006. Doar că acum, Walter (60 de ani) s-a săturat de ce a devenit Raluca, mai tânără cu 22 de ani.

Walter Zenga şi-a început cariera de antrenor în România, la FC Naţional, şi de pe urma acestei experienţe a trăit nu doar o perioadă profesională destul de reuşită, ci s-a cunoscut şi cu Raluca, cea care, ulterior, i-a devenit soţie.

Doar că, treptat, relaţia dintre cei doi s-a deteriorat. După cum „Fanatik“ a scris aici, pe larg, Raluca şi Walter au devenit tot mai distanţi. Ea a început să facă excursii pe bandă pentru blogul ei de călătorii, iar Walter a lipsit din casă prin natura meseriei de antrenor. Ce e ciudat, după cum a notat „Fanatik“, şi când Walter revenea, totuşi, acasă, imediat Raluca dispărea din peisaj, cu altă călătorie!

Probabil, de aceea, în ultima sa postare de pe Instagram, fostul mare portar nu doar că a recunoscut că a început formalităţile de divorţ, dar a şi lansat o „săgeată“ la adresa Ralucăi.

De precizat că Walter şi Raluca au doi copii împreună, Walter jr (9 ani) şi Samira (11 ani).

Ce a scris Walter Zenga?

*Ceea ce a apărut in ultime zile în mass-media, cu privire la divorţul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aş fi dorit ca eu şi soţia mea să ajungem în acest punct, însă viaţa este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de alte interpretări! 

*Eu şi soţia mea Raluca nu mai formăm in cuplu de ceva timp, din păcate relaţiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanţei dintre noi, creată şi din cauza jobului meu de antrenor, dar şi pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!

*Soţia mea este schimbată radical. A decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de-acum încolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva noastră. Din respect pentru copiii noştri, nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorţ la Curtea de Apel din Dubai.

Zenga
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite