Divorţul anului în tenisul feminin! Un cuplu care părea indestructibil a anunţat despărţirea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sasha Bajin şi Naomi Osaka
Sasha Bajin şi Naomi Osaka

Una dintre cele mai surprinzătoare despărţiri din istoria tenisului a fost oficializată aseară târziu, printr-un comunicat care nu oferă prea multe explicaţii.

Conform tenisite.info, liderul clasamentului WTA, Naomi Osaka, a anunţat  pe Twitter, despărţirea de antrenorul ei, germanul Sascha Bajin.

"Vă salut. N-o să mai lucrez cu Sascha. Îi mulţumesc pentru munca pe care a depus-o şi îi urez numai bine în viitor", a anunţat Naomi.

"Mulţumesc Naomi. Şi eu îţi doresc numai bine. Ce parcurs am avut. Îţi mulţumesc că mi-ai permis să particip la el", a fost replica tehnicianului.

Colaborarea lor începuse înaintea sezonului 2018, pe care jucătoarea, pe atunci  în vârstă de 20 de ani, l-a început pe locul 68.

De atunci, alături de Bajin, aflat la prima experienţă ca antrenor – înainte fusese sparring partner pentru Serena Williams (timp de 8 ani, până în 2015), Victoria Azarenka, Sloane Stephens şi Caroline Wozniacki – Osaka a câştigat două titluri de Mare Şlem consecutive – US Open 2018, Australian Open 2019 – şi Premier Mandatory Indian Wells 2018 – primele ale carierei – rezultate care au dus-o în fruntea clasamentului WTA, pe 28 ianuarie 2019. La sfârşitul sezonului 2018, Sascha Bajin a fost desemnat “Antrenorul anului”.

Deocamdată, nu se cunosc motivele despărţirii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite