“Divizionarii” lui Iordănescu s-au distrat cu obscura formaţie georgiană Torpedo Kutaisi. Steliştii au fost şi ei la meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

Selecţionata divizionară a României s-a impus fără nicio emoţie în faţa ocupantei locului 10 din campionatul Georgiei, Torpedo Kutaisi, scor 5-1.

În minutul 5 al meciului, Ivan i-a pasat lui Enache, iar acesta din urmă a şutat puternic pntru 1-0. La doar două minute după golul lui Enache, acelaşi Ivan a scăpat singur şi l-a executat pe portar cu un şut pe lângă acesta. După o pasă primită excelent din flancul stâng, Alibec a şutat fără preluare, peste portarul georgienilor, în minutul 44. Răduţ a făcut 4-0, în minutul 48, după ce a driblat doi adversari. În minutul 57, Ropotan şi Mateiu au colaborat perfect şi l-au găsit perfect pe Tănase, iar jucătorul Viitorului l-a executat pe portar cu un şut pe lângă acesta. În minutul 73, Dorin Rotariu a marcat şi el, dar golul nu a fost validat din cauza unei poziţii de ofsaid. Purtshkvanidze a redus din diferenţă, în minutul 87, a relatat Mediafax. 

România: Lung Jr - Enache (Benzar, 60), Găman, Săpunaru (Hodorogea, 74), S. Filip (Vătăjelu, 46) - Mateiu (Nedelcearu, 60), Nedelcu (Ropotan, 46) - Ivan (Rotariu, 60), Tănase (Păun, 68), Răduţ - Alibec (Hora, 67). Selecţioner: Anghel Iordănescu.

Cei şase jucători de la Steaua, Niţă, Toşca, Pintili, Adi Popa, Papp şi Stanciu, n-au mai ajuns în cantonamentul lotului divizionar, dar au fost prezenţi la partida României cu Torpedo Kutaisi. Cantonamentul selecţionatei divizionare este situat la doar 12 kilometri de cel al Stelei, aşa că antrenorul campioanei, Laurenţiu Reghecampf, şi-a adus jucătorii în tribune, pentru a urmări meciul. 

Clubul Torpedo Kutaisi a fost înfiinţat în 1946 şi a câştigat trei titluri naţionale în Georgia. Mândria clubului o reprezintă Ramaz Şengelia, atacant produs de Torpedo şi fost internaţional URSS în perioada 1979-1983. 

Tricolorii mai au programate două meciuri în cantonamentul din această iarnă, urmând să întâlnească tot echipe de club. Marţi, pe 2 februarie, de la ora 18:00, România va înfrunta Zimbru Chişinău (Moldova - locul 3), în timp ce pe sâmbătă, pe 6 februarie, elevii lui Iordănescu vor întâlni formaţia Beroe Stara Zagora (Bulgaria - locul 3), de la ora 17:00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite