Dispariţia lui Tamaş din cantonament poate fi ultimul său derapaj la Hapoel. Când i se decide soarta românului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tamas

Patronul formatiei Hapoel Haifa, Yoav Katz, va decide în următoarele ore dacă îl va da afară pe Gabi Tamaş, după ce fotbalistul român a dispărut din cantonamentul echipei

Presa israeliana, citată de news,ro, scrie că afaceristul care finanţează gruparea din Haifa este tentat să ia o decizie radicală, actele de indisciplină ale lui Tamas putând afecta întreg grupul de jucători. De asemenea, ultimul derapaj al românului reprezintă şi un afront personal la adresa patronului echipei.

Yaov Katz a fost cel mare susţinător al lui Tamaş atunci când fotbaistul a fost arestat în Israel şi tot el a insistat ca jucătorului  să i se prelungeas contractul, în ciuda opoziţiei antrenorului.

Iar la o doar o săptămână după ce a semnat noua înţelegere, Tamaş a fugit din cantonamentul echipei pentru a petrece în cluburile din Bucuresti.

După un amical jucat, sâmbătă, de formaţia israeliană cu CS Mioveni, Tamaş a dispărut! El a postat o poză pe Facebook la ora 3 dimineaţă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar a doua zi, când colegii săi au coborât din camere pentru a lua micul dejun, fundaşul român a fost de negăsit!

Tamaş a ratat şi şedinţa de antrenament şi, în ciuda tentativelor disperate ale oficialilor de la Hapoel Haifa de a-l contacta, Gabi n-a răspuns la niciun apel . Asta până aproape de ora 21.00, atunci când, potrivit jurnalistului isrelian, Beno David, cel care colaborează cu „Gazeta Sporturilor“, Tamaş a dat un prim semn.

Hapoel ar urma să anunte marţi dimineaţa daca Gabi Tamaş rămâne la echipa sau dacă va fi dat afară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite