Discriminat pentru că e român? Francezii l-au pus la zid pe Mutu, chiar şi după ce a dat două goluri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Prestigioasa publicaţie „France Football“ a criticat jocul „Briliantului“ la o zi după ce atacantul de 34 de ani a reuşit o „dublă“ prin care Ajaccio a învins una dintre cele mai puternice formaţii din Ligue 1.

Adrian Mutu a avut un weekend perfect. A înscris de două ori contra celor de la Lyon, ocupanta locului 2 în prima ligă franceză, iar Ajaccio a învins cu 3-1, bifând primul succes în campionat după 12 decembrie 2012!

„Briliantul“ are şapte reuşite în 17 apariţii în Ligue 1, însă revista „France Football“ nu e impresionată de prestaţiile românului.

„Adrian Mutu e o figură. Trecut pe la Chelsea, Inter, Juventus şi Fiorentina, românul e un fotbalist experimentat, însă un tip distant. Îşi ceartă frecvent colegii, atunci când nu primeşte mingea. Nu face faza de apărare, ceea ce e deranjant în fotbalul modern. Pe de altă parte, e un jucător valoros şi a dovedit acest lucru în meciul cu Lyon, când a reuşit o dublă. Ce-i drept, a fost şi ajutat de defensiva adversă, care nu l-a marcat în minutul 65, la golul de 2-1 pentru Ajaccio“, a scris „France Football“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite