Dinu Gheorghe ţipă ca din gură de şarpe: „Arbitrii o să ne cureţe la Târgu Jiu, îşi vor face iar numărul!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Astra a fost furată de arbitri la meciul cu CFR Cluj din penultima etapă a Ligii 1, preşedintele giurgiuvenilor susţine că arbitrii complotează pentru ca echipa de la Dunăre să nu se califice în cupele europene.

Greşelile uriaşe ale arbitrului Adrian Cojocaru la meciul Astra – CFR Cluj (penalty inexistent dictat împotriva Astrei şi eliminare gratuită pentru giurgiuveni) au inflamat serios spiritele, preşedintele Astrei ameninţând că echipa va fi retrasă din campionat. Mai mult, oficialul a tras un semnal de alarmă în privinţa meciului pe care Astra îl va juca cu Pandurii în ultima etapă a Ligii 1.

„Susţin în continuare că retragerea echipei din campionat e cea mai bună decizie pe care o putem lua. Să vedeţi mâine ce o să fie la Târgu Jiu, o să ne cureţe. Sunt sigur că îşi vor face numărul şi mâine. Deaconu spunea pe holuri că o să trimită faza la UEFA că e neclară. Noi sîntem proşti? Cât o să fie Huzu acolo, aşa vor fi lucrurile. Ce face el e împotriva fotbalului românesc! O să fim curăţaţi. Lucrurile astea nu s-ar fi întâmplat cu Ion Crăciunescu la şefia CCA. De două ori l-am avut pe Aron Huzu observator şi de fiecare dată am fost curăţaţi. În patru zile am fost scoşi din două competiţii”, a comentat Dinu Gheorghe la Sport.ro.
 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite