Dinu Gheorghe: "Sperăm ca mâine să arătăm ce înseamnă Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo va juca, duminică, pe Arena Naţională, de la ora 21.00, în compania echipei Steaua, în etapa a V-a a Ligii I.

"Pentru club e primul examen al acestei echipe. Poate că am încheiat acum perioada de pregătire şi trebuie să arătăm cine suntem. La Dinamo e o altă filosofie la nivelul pregătirii. S-au schimbat multe lucruri, pentru mine personal e război şi sper ca băieţii să ne facă o bucurie. Ne convine că Steaua e mereu favorită, nu e nicio problemă, le vom arăta că favoriţi sunt cei care se bucură după joc. Dacă ne uităm la clasament, niciuna nu e favorită, dacă ne uităm însă la ultima perioadă, Steaua nu a pierdut meciurile cu noi şi poate fi considerată favorită. Sperăm ca mâine să arătăm ce înseamnă Dinamo, deşi pentru noi e un joc de campionat, nu e pe viaţă şi pe moarte. Ar trebui să continuăm parcursul ăsta, dar mai e mult de jucat", a spus Dinu Gheorghe.

Referitor la eventuale prime speciale pentru partida cu Steaua, Dinu Gheorghe a precizat că nu există astfel de bonusuri: "Ei au contracte, nu e ceva special, dar vom vorbi şi cu domnul Negoiţă şi ne vom consulta".

Dinu Gheorghe a mai spus că speră ca luni camerunezul Marcel Essombe să semneze contractul luni. "Essombe este venit, facem testele necesare şi sperăm ca luni să semnăm actele. Mircea Rednic a spus că mai vine un mijlocaş, sperăm ca şi el să vină săptămâna viitoare şi să semneze. Încercăm să ne completăm lotul. Ne interesează şi jucători români, dar... Până şi Steaua, care era axată pe jucători români, acum a transferat doar străini", a adăugat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite