Dinu Gheorghe şi-a reamintit de celebrul caz “Bricheta” din 2008: “Arlauskis din derby-ul de acum a fost Lovin de atunci”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului Dinamo, Dinu Gheorghe, este dezamăgit de faptul că elevii lui Flavius Stoican le-au făcut cadou adversarilor de la Steaua două goluri în derby-ul de aseară.

"M-a dezamăgit faptul că astăzi, la fel ca la Târgu Jiu, am făcut cadou două goluri. Mai întâi a fost acel penalti, iar apoi, imediat, golul doi. Nu se poate o echipă atât de experimentată, cu atâtea derbiuri în picioare, să primim al doilea gol după 3-4 minute. Asta nu e permis. Nu se poate să greşim aşa", a spus Dinu Gheorghe.

Oficialul dinamovist a precizat că nu s-a temut că partida va fi pierdută din cauza suporterilor care au aruncat cu torţe în teren. "Nu m-am temut că o să se piardă meciul din cauza suporterilor. Mulţi dintre suporteri ştiu şi ei regulamentul. Şi-au făcut numărul, dar în afară de momentul acela au fost admirabili. Din păcate, răspunsul echipei nu a fost pe măsură", a afirmat Dinu Gheorghe.

Dinu Gheorghe şi-a amintit de meciul Rapid - Steaua din 2008, cunoscut şi pentru "Cazul Bricheta", şi a declarat că "astăzi Arlauskis a fost Lovin de atunci".

Formaţia Steaua a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1 (0-0), echipa Dinamo, în derbiul etapei a XXX-a a Ligii I, meci marcat de incidente, şi s-a apropiat la două puncte de liderul clasamentului, ASA Târgu Mureş.

Partida a început cu aproximativ cinci minute întârziere, din cauza torţelor, petardelor şi fumigenelor aruncate de fanii dinamovişti de la PCH. Startul reprizei secunde a fost de asemenea întârziat aproape un minut, după ce a fost aruncată o torţă în zona porţii apărate de Giedrius Arlauskis. După câteva secunde de joc, meciul a fost întrerupt din cauza torţelor aruncate de fanii dinamovişti în zona porţii lui Arlauskis şi după ce un obiect l-a lovit pe portarul Stelei. Centralul Balaj a trimis cele două echipe la vestiare, iar oficialul Ionel Dănciulescu şi căpitanul Marius Niculae au mers să discute cu suporterii. Jocul s-a reluat după aproximativ 18 minute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite