Dinu Gheorghe critică dur transferurile Rapidului: "Au renunţat la un jucător cu glezna fină, Apostol, şi a adus un cetăţean, Pavlovici!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid a decis să renunţe în această iarnă la Iulian Apostol după ce a reuşit transferul lui Milos Pavlovici, dar mutarea este dur comentată de fostul preşedinte al giuleştenilor.

Dinu Gheorghe crede că Apostol era mult mai valoros şi mai util decât sârbul şi, culmea, se situează total în poziţie faţă de ce crede Răzvan Lucescu, omul care a renunţat la "Mucles". Mai mult decât atât, Dinu Gheorghe i-a înţepat pe giuleşteni şi a făcut referire la acuzaţiile de blat de la meciul direct, din decembrie. Această impresie a lui "Vamă" poate fi însă influenţată şi de faptul că Apostol a fost adus vara trecută la Rapid chiar de el.

"Au renunţat la un fotbalist cu gleznă fină, care a făcut performanţă în fotbal.Au renunţat la un fotbalist şi au adus un jucător care pasează cu jgheabul... sincer... Nu l-am văzut să dea o pasă mai lungă de doi metri. Nu ştiu cine l-a adus şi de ce l-a adus. Poate trebuia să fie adus, după acel cartonaş roşu, nu ştiu ce să zic. Rapid a renunţat la un fotbalist şi a adus un cetăţean sârb", a declarat Dinu Gheorghe la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite