Dinu distruge Dinamo: A dezvăluit cât plăteşte patronul, lunar, pe salarii, la o echipă ajunsă la retrogradare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinu

Cornel Dinu a avut un discurs virulent şi a explicat că a prevăzut „Apocalipsa“ din „Ştefan cel Mare“, încă de acum câteva luni.

Dinamo a ajuns într-o criză fără precedent, fiind la doar două puncte de locul 13, primul care duce în liga secundă. Roş-albii au strâns 19 puncte în 19 etape, dar antrenorul Mircea Rednic, în continuare, vorbeşte de play-off!

Statistica e însă năucitoare: din luna august până acum, Dinamo are două victorii în 14 etape! Iar dacă vrea să prindă play-off-ul prin locul 6, ultimul care duce în lupta pentru titlu, ar trebui să ia 19 din cele 21 de puncte rămase în joc. Asta deoarece, în ultimele trei sezoane, nicio echipă n-a intrat în play-off cu mai puţin de 38 de puncte.

Cornel Dinu, o legendă vie a clubului din „Ştefan cel Mare“, e convins că cine vorbeşte de play-off, visează cai verzi pe pereţi. Într-o intervenţie la Digi Sport, „Procurorul“ a avut un discurs dur.

Ce a spus Cornel Dinu?

*Am spus, de mult, de două - trei luni, că Dinamo se va lupta pentru retrogradare. Unde nu-i cap, vai de picioare. S-au petrecut nişte lucruri incredibile. Degeaba e acuzat exagerat domnul Negoiţă. El a încercat nişte lucruri. A ajuns la risipă, cheltuieşte 130.000 de euro pe lună cu salariile.

*Se poate face performanţă cu mai puţini bani. Drama lui Dinamo e că n-a ştiut cu ce oameni să se înconjoare. Ce pretenţii să ai când îi ai pe Răduţă şi Iorga la juniori? Al doilea e şi şeful scouterilor. Ce pretenţii să ai în situaţia asta?

*Au produs apărători fără lovituri de cap, fără să ştie să facă marcaj. Moldoveanu când îi vine mingea pe voleu în careu o trimite spre tabelă. Ce să facem în situaţia asta? Asta a produs Centrul de Copii şi Juniori! Plus că mai erau băieţii ăia...Păi, Păun a dat gol din depou, Popescu nu ştiu pe unde era. Mai sunt câţiva pe acolo, glumele alea de Katsikas, Popovici, etc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite