Dinu, devastator: A crucificat jucătorii aduşi la Dinamo de Rednic printr-un discurs teribil. „Ăştia distrug fotbalul!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinu

Pentru al doilea an consecutiv, formaţia din „Ştefan cel Mare“ va juca în play-out, o contraperformanţă care, cândva, era de neconceput.

Mai grav e că, în acest moment, cu două etape înainte de terminarea sezonului regulat, Dinamo ocupă locul 11 din 14 cu doar 28 de puncte! Avem doar trei echipe mai slabe decât Dinamo în clasament: Dunărea Călăraşi (nou-promovată), Concordia Chiajna şi Voluntari.

Mulţi fani ai roş-albilor au sperat că, odată cu schimbarea masivă a lotului în iarnă, plus cele două victorii obţinute în primele două etape din 2019 (3-0 cu Poli Iaşi şi 1-0 cu Sepsi), Dinamo va prinde miraculos play-off-ul. Din păcate pentru ei, echipa şi-a arătat limitele, duminică seară, cu FC Botoşani, pierzând acasă cu 1-2. 

Cornel Dinu a avut un discurs acid la Telekom Sport, după acest rezultat, şi a insistat că nici jucătorii aduşi de Rednic în iarnă nu sunt de nivelul unei formaţii de top.

Ce a spus Cornel Dinu?

*Am spus de mult că Dinamo se indreaptă spre retrogradare. N-aş vrea să spun când a început să se greşească şi cum, dar lucrurile sunt destul de simple. N-am vrut să fiu un profet mincinos. 

*Aseară am întors cearceaful, patul...dar m-a durut meciul acesta. A fost nimic la nimic. Botoşaniul a fost însă net superioară în meciul cu Dinamo. Rednic a mai reuşit o operaţiune de acest gen, când a adus 13-14 jucători, dar atunci i-a adus din vară. Acum, majoritatea dintre ei n-au mai jucat de la Sfântă Măria. 

*Botoşani e o echipă omogenă, dar ceea ce m-a durut e că s-a spus că există o anumită non-atitudine. Da, dar nu se poate se primeşti asemenea goluri. La primul gol, băiatul ăla cu nume de must (Jordan Mustoe)...cică vine de la Şcoala lui Liverpool. Păi Liverpool e altceva...La golul doi, pătrunde Fabbrini din stânga...apare acest băiat Kilmavicius, care e mai legat de climă, sau de un aparat de aer condiţionat decât de fotbal. Cum se duce Fabbrini acolo...Doamne fereşte. Aştia distrug fotbalul! 

*Vârful ăsta de atac grec (n.r. – Athanasios Papazoglou), „Pazvante Chioru“ săracul...iertaţi-mă domnilor, dar oamenii din tribune, care sunt de atâţia ani în fotbal la Dinamo, nu pot fi păcăliţi. Nu se mai recunoaşte spiritul lui Dinamo. Au fost oameni care au mai redresat acest spirit în ultimii ani. Dar acum... 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite