Dinamoviştii au luat cu asalt casele de bilete de la Arena Naţională! S-au vândut 10.000 de tichete pentru meciul cu Gaz Metan!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida cu Gaz Metan a stârnit interesul "câinilor". Până în această seară s-au dat 10.000 de bilete şi se preconizează că numărul acestora se va dubla până la startul jocului, ceea ce ar reprezenta un record de audienţă pentru roş-albi.

Tehnicianul echipei alb-roşii, Liviu Ciobotariu, a declarat că aşteaptă cât mai mulţi suporteri la partida de sâmbătă. "Aşteptăm mulţi suporteri pe stadion. Au fost voci care au spus că Dinamo nu poate aduce mulţi suporteri la stadion, însă eu cred că vor fi destui", a spus antrenorul.

Chiar dacă oficialii dinamovişti au închiriat doar primul inel al Arenei Naţionale (circa 20.000 de locuri), Marius Niculae a declarat că este suficient pentru ca suporterii să împingă echipa spre victorie.
"E bun şi un inel, având în vedere meciurile disputate acasă în tur. Eu sunt sigur că lumea va veni la stadion şi ne va împinge de la spate să obţinem cele trei puncte", a explicat Niculae.

Casele de bilete din Ştefan cel Mare vor fi deschise mâine în intervalul 10:00 - 18:00, iar sîmbătă doritorii vor putea achiziţiona bilete de la Arena Naţională, între orele 10:00 şi 18:00.

Cu ocazia zilei de 8 martie, conducerea clubului dinamovist a hotărât ca reprezentantele sexului frumos să aibă acces gratuit la tribuna a II-a şi la Peluza I Nord, pe baza unui tichet cu valoare 0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite