Dinamoviştii joacă diseară la victorie, contra Pandurilor, pe câte 2.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo visează să prindă Liga Europa
Dinamo visează să prindă Liga Europa

Dinamoviştii au un motiv în plus să lupte pentru toate cele trei puncte la Târgu Jiu. Dacă bat pe Pandurii, nu numai că urcă pe podiumul Ligii I, cu şanse mari pentru îndeplinirea obiectivului - Liga Europa - dar vor primi şi bani pentru asta.

Înaintea meciului cu CFR, şefii i-au anunţat pe jucători că vor avea o primă substanţială dacă iau nouă puncte. Rezultatul de egalitate cu Universitatea le-a stricat calculele, dar vineri, înaintea antrenamentului de la ora 11.30, Ionuţ Negoiţă a intrat în vestiar şi i-a anunţat că vor avea totuşi un bonus.

 Chiar dacă înţelegerea iniţială era 4.000 de euro pentru fiecare jucător dacă vor avea câştig de cauză în faţa celor de la CFR Cluj, U Cluj şi Pandurii, în ciuda remizei cu elevii lui Ionel Ganea, 1-1, suma nu a fost ştearsă, ci doar redusă la jumătate. De ce s-a luat până la urmă această decizie? Sunt două aspecte: primul, miza partidei. Un succes la Târgu Jiu o poate duce pe Dinamo pe podium (bucureştenii sunt despărţiţi de gorjeni de doar un punct în clasament şi sunt pe locul cinci, însă prin jocul rezultatelor pot urca până pe poziţia a doua).
Al doilea este dificultatea obţinerii celor trei puncte, în condiţiile în care roş-albii sunt decimaţi pentru meciul de azi. Lui Ţălnar îi lipseşte portarul titular, Cristi Bălgrădean, suspendat, şi în locul său va intra Naumovski, ce revine între buturi după jumătate de an, plus întreaga linie de mijloc: Cătălin Munteanu (accidentat), Boubacar (accidentat), iar Curtean şi Matei sunt suspendaţi. Mai mult, şi fundaşul Dragoş Grigore e incert.

Pandurii- Dinamo e diseară, de la ora 21.30, în direct pe Digisport

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite