Dinamo, o ruşine: Huliganii din galeria „câinilor“ au agresat soţia unui fotbalist. Declaraţii şocante ale femeii şi reacţia jucătorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia din „Ştefan cel Mare“ a încheiat anul cu o nouă înfrângere ruşinoasă, însă mai grav a fost ce s-a petrecut în tribune.

Decădere totală la Dinamo! Dacă echipa e de mult la retrogradare, acum şi fanii au lăsat o impresie jalnică.

Joi seara, formaţia lui Rednic a fost desfiinţată la Giurgiu, de Astra, scor 1-4 (Llulaku 7, Buş 36, V. Gheorghe 68, Roşu 71 / Hanca 77). Partida a fost umbrită însă de un incident grav petrecut în tribune. După ce Sergiu Hanca a înscris golul de onoare al roş-albilor, soţia sa, aflată în mijlocul galeriei dinamoviste, la Giurgiu, s-a manifestat zgomotos, celebrând reuşita. De aici a pornit un scandal dezgustător, femeia fiind agresată de huliganii din jurul ei!

Întreg episodul a fost povestit de Andreea Hanca pentru „Gazeta Sporturilor“. Aflând ce a păţit soţia sa, Hanca a cerut după meci rezilierea contractului care, oricum, expiră în vară. 

Ce a spus Andreea Hanca?

Sunt în stare de şoc! Am fost atacată de fanii lui Dinamo pentru că m-am bucurat la golul soţului meu. Dacă nu era fratele meu, eram călcată în picioare! Nu mă pot opri din plâns, nu am mai păţit aşa ceva în viaţa mea. Au împins o prietenă care e gravidă în luna a 4-a. Nu mă pot opri din plâns!

Ce a spus Alexandru David, preşedintele lui Dinamo?

*Eu nu pot să vă spun decât ceea ce ştiu de la jucători. Înţeleg că soţia lui a fost agresată. Eu aşa am înţeles, a fost agresată fizic, n-am date până în acest moment. Am vorbit cu el foarte puţin, era preocupat să vorbească cu soţia lui. Bineînţes că a cedat şi e într-un moment delicat. Aşteptăm să treacă noaptea asta şi o să discutăm.

*Avem o şedinţă programată de mai demult, dar o să ne vedem şi cu Sergiu mâine dimineaţă. Aşa cum ne-a prezentat, lucrurile sunt extrem de grave. Indiferent despre cine e vorba, un astfel de comportament e inaccceptabil şi acei oameni, dacă e adevărat şi s-au pretat la un astfel de gest, sunt de neiertat şi nu cred că pot fi numiţi suporteri ai lui Dinamo. 

*Aşa cum mi-a fost relatată întâmplarea de către Sergiu, e inacceptabil. Încercăm să ne liniştim până mâine, să avem o discuţie aşezată, să vedem ce s-a întâmplat.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite